Sertifika Işletme

dreamcatcher

Denizci
Denizci
Öncelikle herkese merhaba..Liman cüzdanına sertıfıka işleten arkadaslar yenı sistem doğrultusunda evraklarını ne kadar sürede teslim aldınız? Ayrıca acaba goc işletmek ne kadar sürer?

Benim İST Ambarlı limanında sicilim.GOC ve 3 tane güvenlik sertifikası için sanırım 17-25 gün arası sürdü(Tam gününü hatırlamıyorum),1 ayı bulanlarda var.Karaköy için bilgim yok malesef.Ben yeni sistemin devreye alınmasına denk geldim sanırım,belki ondan uzamıştır.

Benim İST Ambarlı limanında sicilim.GOC ve 3 tane güvenlik sertifikası için sanırım 17-25 gün arası sürdü(Tam gününü hatırlamıyorum),1 ayı bulanlarda var.Karaköy için bilgim yok malesef.Ben yeni sistemin devreye alınmasına denk geldim sanırım,belki ondan uzamıştır.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.. Goc basarı belgesini ne kadar süreden teslim aldınız.? Bir de ben bir türlü yeni sistemde evraklarımı takip edemiyorum nasıl takıp edebilirim?? liman başkanlıklarının ne kadar çok yardımcı olduklarını vurgulama gerek yok sanırım

Vallahi zor sorular soruyorsunuz :) sanırım başarı belgesi 5-8 günde gasm'dan limana ulaştı.Evrak takibi derken,sorgulama adresi vardı ama şu an hatırlayamıyorum malesef,bilgisi dahilinde olan arkadaşlar yazsın lütfen.

Vallahi zor sorular soruyorsunuz :) sanırım başarı belgesi 5-8 günde gasm'dan limana ulaştı.Evrak takibi derken,sorgulama adresi vardı ama şu an hatırlayamıyorum malesef,bilgisi dahilinde olan arkadaşlar yazsın lütfen.

Yakın bir zamandan gemiye çıkmayı planlıyordum şimdi yenı eklenen stcw sertifikaları tabii bu sertifikaların işletilmesi gemi hizmeti ile bu yılın sonuna kadar yapılabılıyor aksı taktırde kursuna gitmenız gerek onun için cüzdanımı GOC basarı belgesini almadan sertıfıkaları işletmek için yollamak zorunda kaldım bu arada cuzdan da dolu yenı cuzdan derken neyse hep kosusturmacayla gecıyor valla bi de evrakları takıp edebilsem :)))

Dosya no,barkod no,gönderi kodu falan gibi ayrıntıları alıp birimlere ulaşıp ulaşmadığını kontrol ederek gasm,liman,ankara ve ikametgah arasındaki posta sürecinde zaman kaybetmemek için takip edebilirsiniz sanırım.Başka bir gayretin işe yarayacağını sanmıyorum.

Geri