Öncelikle herkese merhaba..Liman cüzdanına sertıfıka işleten arkadaslar yenı sistem doğrultusunda evraklarını ne kadar sürede teslim aldınız? Ayrıca acaba goc işletmek ne kadar sürer?
Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
Benim İST Ambarlı limanında sicilim.GOC ve 3 tane güvenlik sertifikası için sanırım 17-25 gün arası sürdü(Tam gününü hatırlamıyorum),1 ayı bulanlarda var.Karaköy için bilgim yok malesef.Ben yeni sistemin devreye alınmasına denk geldim sanırım,belki ondan uzamıştır.
Vallahi zor sorular soruyorsunuz sanırım başarı belgesi 5-8 günde gasm'dan limana ulaştı.Evrak takibi derken,sorgulama adresi vardı ama şu an hatırlayamıyorum malesef,bilgisi dahilinde olan arkadaşlar yazsın lütfen.