Seyir Eksik Soru Itiraz

desi55

Küpeşteci
Denizci
yaklaşık 8 gün önce seyir sınavına girdim ve 1 soruda 23 mayıs 1999 günü güneşin mer. geç. ini LT olarak sormuş fakat sınavda verilen ekte 23 mayıs gunu almanak sayfası yoktu itiraz dilekcesi verdim soru hakkında ve hiç bir şıkkı işaretlemedim sanırım komisyon kurulmamıs hala bi donüş olmadı ne yapmalıyım nasıl sonuçlanır sınavdan 65 aldım sizce iztirazımın neticesi nasıl sonuçlanır ve geri bildirimler nasıl oliyor gün geçtikce meraklanıyorum.

slm ayni soru bugun banada cikti bende ayni hatai fark ettim ve itiraz edecegim yarin senin sonuc oldu olumlu biseyler oldu mu?

aynı soru bana da geldi ama itiraz komisyonu kurulmadığı için itirazımızı değerlendirecek merci yok şu anda bende bir aydır bekliyorum tek sorudan kaldım 6. hakkımdı 7. hakkımı da ziyan etmek istemiyorum böyle muallakta kaldık bilmiyorum sonumuz ne olacak

Bende 1.5 2 ay sonra sonuçlandı dilekcem oda kanımca okadar süre içinde bayabi dilekce biriktiği için bakmamışlar bile olumsuz sonuçlandı tek çümle yazmışlar neden bile yazmamışlar imzalayıp imzalayıp postalamışlar sadece. Bariz belli hatalı bi durum soru doğru olabilir ama verdikleri kitapcıklarda gereken sayfa yok nasıl cozmemizi bekliyorlar yada verdikleri kitapcıkta hangi sayfalar var haberleri yok ama yinede itiraz edin birazda sans ihtimal işi ama umut balamayın zaman dolunca sınavınıza girin cvp i beklemeyin herkeza başarılar...

Bu tarz durumlar yalnızca seyır sınavında da olmuyor. Birebir olmasa da buna benzer bır durum yuk işlem sınavında basıma geldi. Serbest yuzey etkısı ıle ılglı aynı sorudan bırebır aynı ıkı tane soru geldı. Sorunun cevabını bılseydım avantajıma olurdu bu durum ancak emın olmadıgım ıcın dezavantaj oldu. İyi ki zorda olsa gectim cunku kalsaydım işin itiraz kısmı ayrı bır olay zaten o kısmını dusunmek bıle istemıyorum. Ama yine de sorulan sorular acısından soylemıyorum suan da kı sıstem randevu sıstemı gercekten iyi bir sistem hazır oldugumuzda sınava gırme imkanımız var. Herkese basarılar dilerim.

genelde sınav esnasında söylendiği zaman bazen dilekçeye gerek kalmadan düzeltilebiliyormuş ,dilekçe işi çok uzatıyormuş duymuştum ama yanıltıcı olmasın başkasından duydum...

benim arkadasda oyle soylemisti sinav esnasinda adami cagirdim ben onun hukuk sorusu olup olmadigi bilemem dedi bana dilekce ve 21 tl yatirip dekontla basvurmami soyledi az once sistemi kontrol ettim itirazim kabul edilmis 5 puan eklemisler 2 soru ya itiraz etmistim hangisi kabul edildi bilmiyorum ama buyuk ihtimalle hukuk sorusudur kabul edilen boylece sinavlari tamamlamis oldum darisi artik size herkese basarilar kolay gelsin...

itiraz

ben 2011 başında uzakyol 1.zbt stabilite sınavı için vermiştim bi itiraz dilekçesi.itiraz komitesi kurulmamıştı daha.bekleyin dediler.hala dönen olmadı:) üzerine hizmetimi doldurdumda kaptanlığa giriyorum şimdi.görünen o ki hala kurulmamış.1 ayı doldurup yeniden girin değerli arkadaşlar.

Geri