Seyir Ortaköy

pokerci34

Küpeşteci
Denizci
Bir arkadaşım seyir sınavına girdi ve sorular genelde hep aynı çıkmış ona 95 aldı çocuk.eski sorular ağırlıklı gelmiş.
Tek görmediği Soruda:Temiz Konşimento ne demektir diye bir soru çıkmış ? Netten baktım cevabına aynen aktarıyorum:

""Temiz Konşimento", yüklemesi yapılan malların görünür özellikleri bakımından sağlam olarak gemiye teslim alındığını kanıtlayan konşimentodur

benimde tanıdıgım hoca var nefesi çok kuvvetli . numarasını veremem ama ayıp olur seyir için ona bi görünün iyi gelir:)) transuder nedir..soruya bakarmısın? seyirle alakasını çok çok sonraları ögrendim bide yani.bana sınavda bu bile geldi

Valla bende de aynı sekilde 45 le kaldım yenı sorular agırlıklı geldi bu hafta tekrar giriyorum sınava herkeze basarılar dilerim...

arkadaşlar ortaköyde sınava girdim ve 2 dersten kaldım deniz huku ve denizd güvenlik.şu derslerle son zamanda sınava giren varsa paylaşabilirmi lütfen mail.atarmısınız şu derslerle ilgili sçıkan soruları .semiharslan-67@hotmail.com

arkadaşlar ortaköyde sınava girdim ve 2 dersten kaldım deniz huku ve denizd güvenlik.şu derslerle son zamanda sınava giren varsa paylaşabilirmi lütfen mail.atarmısınız şu derslerle ilgili sçıkan soruları .semiharslan-67@hotmail.com

sadece kitaba çalış fazla fazla yeter arada da o derslerın oldugu sorulara bakarsan siteden rahat rahat geçersin..

Geri