Sicil Limanı Nakli Hakkında önemli Bilgi

cptali

Küpeşteci
Denizci
arkadaşlar , benim sicil limanım zonguldak , ve bilen bilir zonguldakta liman işleri çok çok uzun sürüyo ... bnim nisan 15'te son goss sınavım var ... işlerim daha hızlı bitmesi için istanbul karaköy'e nakil yaptırmak istiyorum ... sorum şu ... sistemde sınav başvurum varken sicil limanı nakli yaptırabiliyor muyum , yapılıyosa sicil ne kadar sürede tamamlanıyor ... fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

bence nakil işlemini şimdi yaptırma, ileride belki gerçekten lazım olacağı zaman yaptırırsın, çünkü sadece 1 hakkın var. üstelik ben tuzladan fındıklıya nakil yaptırırken neredeyse 2 hafta sürmüştü, sınavı kaçırıyordum, risk etmeye değmez, ve ileride belki sicil nakli ile işlerini hızlandırabileceğin, araya adam sokabileceğin işlerin olabilir.

teşekkürler tavsiyen için...benim 1 ay kadar vaktim var , hem zaten istanbulda kalıyorum o ayrı mesele ... ve liman cüzdanı işlemlerimin hızlı yapılması lazım , öteki türlü 15 gün sadece başarı belgesi bekleniyo istanbul harici limanda.... benim sormak istediğim mümkün oluyo mu nakil sınav işlemi sürerken...

Zonguldak limanınadan dosyanı elden alabilir ve İstanbul limanına ulaştırırsan bayağı hızlanır, olmaz derler ama bastır yapılmışı var.

Slr

Geri