Sınav Cevapları Hakkında !

iyulmeto

Küpeşteci
Denizci
ösym'nin düzenlediği tüm sınavların soruları ve cevapları ilgili bölümler tarafından yayınlanıyor. sınava girenler kendilerini böylece değerlendirebiliyorlar ve yanlışlığı tespit edebilme şansları var. NEDEN artık bizim girdiğimiz sınavların soruları sır gibi saklanıyor? yeni soru üretmedeki becerisizliğimizden dolayımı yoksa başka nedenlerden dolayımı merak ediyorum? elimizde olan sorulardan edindiğimiz tecrübeye göre sorularda yanlış olan şık doğru gibi işaretlenmiş olabilir ve biz bundan dolayı sınavdan kalabiliriz.bunu nasıl öğreneceğiz?gasm denilen bir karakutu.ve merak ettiğim birşey daha var yapılan bu sınavların cevaplarını saklama hakları varmı.tüm sınava giren arkadaşlara başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

haklısın ama yeni sorular çıkarılacak kadar iş ciddileşse bile senin bu sınavlara insanı sınavlara yetiştirecek eğitim kurumların var mı?????

benim derdim yeni soru değil zaten bence bu sistem tamamen değişsin insanların mesleklerini değerlendirebilecekleri daha güzel yöntemler sunulabilir.benim merak ettiğim sorulan soruları saklama hakkına sahiplermi.

Geri