Sınav Sonrası Yeterlilik İşletme Masrafları?

oceangoin78

Denizci
Denizci
ARKADAŞLAR YALOVA LİMANINA BAĞLIYIM VE BAŞARI BELGEMİ BEKLİYORUM.. GİTTİĞİM VAKİT NE KADAR PARA HARCARIM SİZCE ? .. BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

valla cuzdanı yenıleyeceksen 400 tl yı gecer sadece bu belgeye ıslenmesı ıcın bırde stcw sınavlarına fılan gırersen 600 u bulur bıtırdıler meslegı harac kapısı oldu lımanlar ,basarı belgen gelınce yenı cuzdana ısletmek ıcın 1 hafta daha bekletıyorlar belgeler ankaraya gıdecekmıs sacma sapan işler bende ona kosturuyorum

valla cuzdanı yenıleyeceksen 400 tl yı gecer sadece bu belgeye ıslenmesı ıcın bırde stcw sınavlarına fılan gırersen 600 u bulur bıtırdıler meslegı harac kapısı oldu lımanlar ,basarı belgen gelınce yenı cuzdana ısletmek ıcın 1 hafta daha bekletıyorlar belgeler ankaraya gıdecekmıs sacma sapan işler bende ona kosturuyorum

haklısın kardeşim,
ankara onay verdikten sonra ne kadar sürede liman cüzdanını aldın?

ankara onayindan sonra limanda c kodu aciliyor yeterlilik 11 stcw ile yeni cuzdan 290 tl civari goc sure uzatilacaksa 30 tl odemeler bitince sabah limana varsaniz aksamustu alirsiniz

Yeni yeterliliğini yeni cüzdanına işleten arkadaşlar, işlemleriniz ne kadar sürmüştü? Bilgi verirseniz memnun olurum. Başarı belgem istanbul liman başkanlığına geldikten sonra harç (haraç!!!) ları yatırdım, evraklarımın hala ankaraya gitmediğini öğrendim, İstanbul liman da bilmiyor nerede olduğunu. 3 haftadır bekliyorum, acaba daha ne kadar beklemem gerekir? Normali ne kadardır? 2 hafta sonra gemiye katılacağım, ama ne cüzdan var elimde ne yeterlilik...

arkadaşlar benim sorunum daha büyük başarı belgem iskenderun liman başkanlığına geldi.ardında memur benden liman cüzdanını ve üni.diploma fotokopisini istedi bende verdim.şimdi başarı belgesi ankaradan onaylanmış gelmiş.yanlız liman cüzdanım ortada yok.alan memur ben almadım diyor.ne yapayım bilmiyorum.acaba ankaradamı kaldı benim cüzdan.mersine gidip cüzdan değişecekti ama cüzdan yok.ne yapmam lazım?

Geri