Sınavda Yakaladığım Bir Ip Ucu

alicikcik

Küpeşteci
Denizci
arkadaşlar dün girdiğim sınavda birsey fark ettim. sınavdan 100 aldım ve böylece onaylamış oldum.

soru cevaplarında hıza bozukluğu varsa hizası bozuk olan doğru cevap oluyor. 20 sorudan 5 tanesinin cevap anahtarında hiza bozuktu örneğin

a) Anahtar
b) Kurbağacık
c) Allen
d) Tornavida
e) Matkap

c şıkkının ilk hızası diğerlerinden kaçık ve dogru cevap c oluyor genelde.
Benimle aynı görüşe sahip olan varsa deneyimlerini paylaşabilir.

nasıl ya anlamadım ben hepsi aynı hiza da değil mi?vermiş olduğun örnekte c şıkkı diğer şıklarla aynı hizada eğer değilsede ben bu hizalama olayını çözemem :D

aynen be arkadasım zaten sorulan sorular belli zor olduğunuda kimse iddia etmesin bence gayet açık net bir şekilde heryerde cevaplarıda var.Ne gerek var hileye hurdaya .Ama tespitin için genede teşekkür ederiz.Bende şunu eklemek isterim.Eğer soru hakkında hiç bir bilginiz yoksa cevap yüksek ihtimal C veya D oluyor .Nedense cevaplar genelde C veya D onu farkettim.

bu soruların % kaçını kullanırız bilinmez ama %50 sini hiç kullanmayacağımız kesin gemilerde daha gerekli bilgiler için sorular sorulması daha mantıklı

bende kontrol ettim ama imkansız şöleki denemesi de bedava gss ye girip deneme istiyorum diin orjinal soru hali orda mevcut yani bu sistemi yapaan adamlar bu kadr mal değil sorular aynı oturup çalısın

yeterlilik sınavlarında hizalı sorular

ben uzakyol 2.muh..sogutma-elektrik-yrd sınavlarına girdim gecen hafta izmitte ,cokta dikkatli baktım denk gelmedi..tesaduf olmus olabilir..bu hafta ana makına ve ıngılızceye gırıcem farklılık gorursem yazarım...

elımızdekı musvettelerı gerı aldıkları ıcın soruları alamadım..yalnız sogutmada mutlak nem bagıl nem gıbı konulara ıyı calısılmalı bırımler ıle ılgılı soru cıkıyor..eskı sorulardan 7-8 kadar cıktı..yalnız eskı sorularda ufak tefek değişik şıklar eklenmiş..bıraz calısırsanız rahat 60 alınır..kemal demırel yada fahrettın kucuksahın kıtapları yeterli..60 aldım..

gemı mak yardımcılardan eskı sorular yeterlı oldu..ne alakası varsa tankerden alınan numunelerın zamanı ıle ılgılı soru vardı..yardımcı mkn da boyle bır soru gelmesı enteresan..bır tane kazan sorusunda yanılmıyosam ........kazanın kulhanında yada cehenmmelıgınde hangısı bulunur dıye soru vardı..sıklarda radyan superhıter;radyal superhıter;konveksyonel superhıter vardı..85 aldım..

elektrık ıcın eskı sorular gayet yeterli oldu gayet basitti.....90 aldım..

arkadaşlar yanlış anlaşılmaz umarım; bilemediğiniz soruların cevaplarını hep aynı şık olarak işaretleyin.tutma ihtimal daha yüksek olur.
çalışarak bu sınavları hepimiz verebiliriz.dediğiniz gibi neredeyse tamamı çoğumuzun karşısına belkide hiç çıkmayacak konular (hele de türbinler).hatta gv.'ye mk, mk.'ye gv. soruları geliyor :) ...
selametle...

Geri