SINAVLA İLGİLİ AYNI HATAYA DÜŞMEYİN

• Konuyu açan Konuyu açan atlar
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

atlar

Küpeşteci
Denizci
Bugün yaşadığım rezaletten bahsedeceğim size.
İstanbul'da GASM sınavına girmek için sistemden randevu almak istedim. Listede, hani solda açılan listede ORTAKÖY, KARAKÖY VE TUZLA vardı, ben de KARAKÖY'ü seçtim ve sistem beni ÇANAKKALE'YE ATADI. Haliyle değiştiremiyorsun sonra SINAV MERKEZİNİ aradım ve bana BÖYLE BİR ŞEYİN OLMASI İMKANSIZ çünkü KARAKÖY'DE sınav yeri yok dedi, ulan sistemde görünüyor ben mi uyduruyorum, bakın var dedim, yapacak bir şey yok dediler sınava girmedim tekrar harç yatırdım 86 TL. Allah belalarını versin çünkü bugün tekrar sistemden randevu alayım dedim ve önce biraz araştırınca aslında sınav merkezi SADECE TUZLADAYMIŞ İSTANBUL için ama sistemde hala ortaköy ve karaköy görünüyor, bugün denizcilik bakanlığını da aradım herkes aynı terane, herkes aynı bokun laciverti. Benim gibi mağdur olmayın diye yazıyorum, bizi bizden başka mahveden ve yardım eden kimse yok.

Onların hatalarının sıkıntısını biz çekiyoruz. İnsanı kendi parasıyla rezil ettikleri yetmiyor bir de azar işitiyoruz. Sonuna kadar haklısın; hak aramaya çalışsan 'böyle bir şey olması imkansız' derler iyi de imkansız olsa ben burayı neden seçeyim o zaman. Yani bu aslında ne demek biliyor musunuz? Sizin bir denizci olarak bizim nazarımızda hiçbir vasfınız ve değeriniz yok; mağdur da olsanız devlet olarak hiç umurumuzda değilsiniz, herkes kendi başının çaresine baksın. Bu iş bu kadar basit! Hani yıpranma payı vardı bir zamanlar; onu bu devlet kaldırdı şimdi geri getiricez dediler. O da yalan oldu...
ONLAR hangi ticarete atıldılarsa o sektörün çalışanlarını HEP MAĞDUR ettiler. Yazıklar olsun bir değil BİNLERCE yazıklar olsun.

Doğru diyorsun mastercapt, tekrar gemi adamı sınav merkezini arayıp bu durumu düzelttireceğim, en azından sistemin düzelmesi için baskı kurmalıyız, bu üşengeç adi başkaları üzerinden geçinen memur kılıklı insanların insiyatifiyle olacak iş değil. Bu ülkede herkes bir üstüne topu atmayı adet edinmiş, zaten en üstü ararsan o da sisteme topu atar, sistem böyle kardeşim der, sistem mistem yok aga, sistem olsa biz zaten bu rezaleti yaşamazdık ve sistem olsa sen zaten benim muhattabım bile olamazdın

Hayır Paydos, o gün hata yaşandıktan sonra burada yazdım, emin olmak için sizlere sormak istedim çünkü sistemde sınav yeri olarak hala Karaköy ve Ortaköy görünüyordu. Teşekkür ederim

Geri