Sınırlı Kaptan / Deniz Hukuku

kemal bozkurt

Küpeşteci
Denizci
Arkadaşlar Öncelikle merhaba aranıza yeni katılıyorum, sizlere sormak istediğim deniz hukukundan son 4 sıvadır 55 puanla kalıyorum elimde akademiden aldığım bir kitap var ve çoğu soru yanlış yada cevap şıkları farklı, burda satılan kitap aynı kitapmıdır merak ediyorum boşu boşuna bir daha almayayım, şimdiden teşekkür ederim

bırde gırmıs oldugun dıger derslerden aklında kalan soru orneklerı soruları hatırlamıyosanda en azından kıtap tan cıkıp cıkmadıgını soylersen sevınırım..

Denizcilik Fakültesi Yayını olan GASM-GOSS 2016 Soru Bankası Kitaplarının Akademi Denizcilik ile hiçbir bağı yoktur, akademi denizcilik 2013 yılından beri aynı kitabı satmaktadır ve herkesin malumu yanlış cevaplardan oluşmaktadır. Kontrol edilmiş yayın DF'nin Yayınlarıdır. Sadece internet üzerinden sipariş edilmektedir.

www.dfsmarket.com adresinden sipariş verebilirsiniz.

Sayin Sakin Türk, birde hazir konu acilmisken bir sey sormak istiyorum, bir ay önce yayinlanan kitabi aldim yanliz bu aralar 2016 basimi cikmis, acaba yapilmis revizelere de ulasma imkani varmidir, neler eklendi ya da degistirilmis bir sey varmi?

Yıllık izin süresi 18 ay çalışan bir gemi adamı için en az ne kadardır?
A)15 gün
B)40 gün
C)45 gün (AKADEMİDEN ALDIĞIM KİTAPTA CEVAP 45 GÜN)
D)1 ay (İNTERNETTE BULDUĞUM CEVAP 1 AY)
E)2 ay
Pazartesi günü girdiğim sınavda çıktı bende cevap olarak 45'i seçtim büyük olasılıklada yanlış cavapmış 55 puandan kaldım

..................................................................................................................

Yolculuk geminin zayi olması ile bittiği takdirde aşağıdakilerden hangisi ''varma yeri'' kabul edilir?
YİNE AKADEMİNİN SATMIŞ OLDUĞU KİTAPTA AYNI SORU İKİ KEZ VERİLMİŞ
1. soruda cevap yolculuğun bittiği yer
2. soruda cevap yükün emniyet altına alındığı yer denmiş hangisi doğru anlamadım
..........................................................................................................
Son 3 sınavdır 55 puanla kalıyorum sırf bu kitabın yüzünden almayın kardeşim para kazandırmayın bunlara telefonla aradım gelde soruları elekten geçirelim diyor bana güya GASM vermiş soruları falanda filan kardeşim sen bunu parayla dükkanında satıyorsan her türlü sorumlusu sensin yukarıda verdiğim soruda eğer 45 seçeneği yanlış ise yine bu kitap yüzünden kaldım inanın dava açmayı bile düşünüyorum

Gecmis olsun kardesim, dediklerinde haklisin. Umarim bir sonrakine gecersin...

* Yolculuk geminin ziyaıyla bittiği taktirde aşağıdakilerden hangisi “varma yeri” kabul edilir?
TTK Madde – 1112 Varma yerine ulaşılmadığı takdirde yolculuğun bittiği yer, yolculuk geminin zıyaiyle biterse, yükün emniyet altına alındığı yer, varma yeri sayılır.

* Yıllık izin süresi 18 ay çalışan bir gemi adamı için bir aydir.

herkese ıyı çalısmalar.ayrı ayrı konu açmanın anlamı yok kı zaten konu acılsada herkes dusuncesını fıkrını yazmadan alacagını alıp gıdıyor.sınırlı kaptan sınavlarında bence dıkkat edılmesı gereken 2 krıtık ders var.bırısı seyır dıgerı gemıcılık ve gemı manevraları.bu ıkı ders ıcın soru orantısına baktıgımızda (ıkı ders ıcınde) neredeyse yarı yarıya vardıya standartlarından soru gelmekte (dçöt).o yuzden bence bu ıkı ders ıcın vardıya standartlarının ıhmal edılmemesı yonunde.hukuk huseyın guzduz pdf yeterlı .stabılıtıe mevcut sorular ve soru bankası .(ama ben teoman akın'ın gemı stabılıtesı kıtabını onerırım hersey en ınce ayrıntısına kadar mevcut) guvenlık zaten 170 adet soru ıle sınırlı .meterolojıde 400 soruluk bır kaynak mevcut onuda sıteden bulabılırsınız.butun sınavlara hazırlanan caba sarf eden soruları gecıp sıklara takılan sıstem kurbanı olan herkese basarılar .

Deniz hukuku power point programi var hukuk dersiyle ilgili ben o programla calistim ilk sinavda gectim isteyen olursa yollayabilirim benimde denizde güvenlik ve seyir ve stabilite soru ve cevaplarina ihtiyacim var bu konuda yardimci olabilirseniz sevinirim ersoykumpinar@gmail.com

Doğrudur gecen sınava girerken hukuğa biri girdi Hüseyin gündüz E çalışmış geçti 75 almıştı valla sınavlara girmeden once bulabildiğin kadar kaynak bulup yanlış olduklarını düşündüklerini paylaşıp araştırıp doğrusunu bulmaya çalışmak sonrası şans kısmet

Geri