Sınırlı Kaptan Yeterliği, Tekrar Sınavlara Girmek

tahiryigit

Küpeşteci
Denizci
merhabalar
su ürünleri fakültesi mezunuyum gasm sınırlı kaptan sınavlarına girmek için gerekli şatları oluşturdum (stcw,sağlık raporu,liman başkanlığı başvurusu v.s.)2008-2009 yıllarında sınırlı kaptan sınavlarına katıldım toplam 7 dersten 4 tanesinde başarılı oldum ancak devamında sınavlara giremedim. şimdi tekrar sınavlara girmek istiyorum ancak uygulamayla ilgili değişiklikler varmı, başarılı olduğum derslerden tekrar sınava tabi tutulacakmıyım bilmiyorum ve gasm internet sitesine giremiyorum.konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise şimdiden teşekkür ediyorum.

Toplamda 6 adet bütünleme hakkınız mevcut.
Ancak eğer önceki sınavların üzerinden 2 yıl geçtiyse, başarılı oldugunuz sınavları da tekrar vermek zorunda kalıyorsunuz süre aşımı sebebiyle.

Eğer 2 yıl geçmediyse, tekrar limana sınav için başvurabilir, harcı yatırdıktan sonra alacağınız şifreyle sınav salonu ve saati seçebilirsiniz.

Sayın sakin kaptan türk yayınlamış olduğunuz df denizciliğin 2018 kitabını aldım fakat denizde güvenlik soruları çok az ve ben haberleşmeden muafım bu güvenliğin içerisinde yarısından çoğu haberleşme bana nasıl bir çözüm yöntemi sunabilirsiniz??

Geri