Sınırlı Vardiya Zabiti Seyir Sınav Soruları Istek.

MehmeetPehlivan

Denizci
Denizci
arkadaşlar herkeze merhaba, sınırlı vardiya zabiti sınavına girdim, toplam 4 dersten geçtim ama seyirden geçemiyorum, ilk sınavdan 45 ikincisinden 40 ile kaldım üçüncü kez sınava giricem, bendeki soru bankasından 3-4 tane soru geldi diğerleri yeni sorular ve çok karışık, elinde sınırlı vardiya zabiri seyir soruları yada benzer soruları olan varsa gönderebilirmi yada kaynak kitap önerebilirmisiniz, şimdiden teşekkür ederim, selametle.

arkdaşlar sınırlı vardiya zabitinde toplam 5 ders var geçme notu 50 dersler, seyir, yük işlem, haberleşme, gemicilik ve denizde güvenlik eğer goc varsa haberleşmeden muhaf olursun, yokmu kaynak kitap adı veren arkdaşlar tek dersim seyir kaldı, 3. kez giricem sınava vermek zorundayım biraz yardımcı olun.

arkadaşlar bana da bütün derslerin sınavları için kaynak lazım, özellikle sorular ve cavaplar..
mail adresim:
gönderirseniz çok sevinirim

slm üstadlarım kaptan abilerim yada arkadaslarım bana hem cıkmıs sorular hemde seyir ve stabilite ders notları lazım verebileceğiniz kaynaklar varsa mail adresime gönderirseniz sevinirim

merhaBA BEN UTKU CAN TANER.SINIRLI VARD ZB. SINAVINA HAZIRLANIYORUM. BANA GEMİCİLİK, METEOROLOJ, GEMİ STABİLİTESİ, DENİZ İŞ KANUNU VE SEYİR DERSLERİNİN NOTLARINI ADRESİNE YOLLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. İYİ GÜNLER....

Geri