Sınırlı Vardiya Zabiti Seyir Sınav Soruları Istek.

Ee beklenen olmuş :)
Yakında ev adresini bırakanları da görücez kargoyla çalışma notlarını atar mısınız diyen. Armut burada pişip ağzınıza düşmez bence, katılımcı olarak, takip ederek olur böyle şeyler.

selam arkadaslar ben şimdi nisan 20 de ikinci kez girecegim sınırlı vardiya zabitine ilk derste 3 tanesini verdim simdi gemi yük stabilite ve seyir kaldı elimde saglam kaynaktan seyir icin yeni ulasılan sorular var 180 tane ben bunu buraya nasıl yukleyebılırım ben ondan calısıyorum baska arkadaslarımda faydalansınlar ama dosya halınde ben onlar skan yapmam lazım herkese kolay gelsin elinde stabilite yeni soruları olanda buraya atabilirse sevinirim herkese allah selamet versin!!

sextant bana bunun aciklamsinini yapabilirmisiniz arti bu gibi sorularda biz problemi nasil cozebiliriz tesekur ederim cunku ben uzun zaman oldu kursa biteli hatirlama guclugu cekiyorum buda sinada sorun yaratiyorum tesekur ederim!!

slm arkadaslar sınırlı vardiya zabiti sınavına giricem anlatımlı cözumlu kaynaklar arıyorumyardımcı olabilecek herturlu bilgiye ihtiyacımvar şimdiden tesekur ederim kolay gelsın burada acılacak alt konularda .

artık okadar çok zor geliyorki insanlara çalışmak yatarak çok para kazanmanın yolunu arıyor yeni gençlik .---hem cam kenarı hemde gölge istiyorlar. --yok öyle birşey

sınırlı varidiya zabiti seyir sınavında sextant dan soru gelmiyor, ben 3 kez girdim 45 le kalıyorum geçemedim bi türlü, tekrar giricem... genel olarak fenerlerden, cayro dan, harita sembollerinden parakete ve radardan soru geliyor, kolay gelsin şimdiden selamlar...

tesekurler pilot 15dikili arkadasım yanılmıyorsam bana diyor :) ama kendim 32 yasındayım 14 senedir denizde calısmaktayım bir yerden baslamak gerektiğini dusunerek busınava giriyorum suan halen calışmaktayım, gemide calıstığım kadarıyla sınava gireceğimden biraz zor oluyor cam kenarı olmasına gerek yok ben lastik ustu koridordada giderim yeterki bişeyler basarabileyim:)saygılarımla :)

Pilotdikili efendi sen neiş yapıyosun çok merak ediyorum kimbilir hangi camın kenarında yatıyosun..................!!!!!!!!!!!!!!!

sınırlı vardiya zabiti soruları ile vardiya zabiti soruları arasında bir fark varmı yoksa sadece geçme notu mu farklı ? çünkü sistem goss un randevu sisteminde seyir sınavının yanında (sınırlı işletim) yazıyor. eğer yoksa normal sınav şeklinde çalışmak yeterli olur. ama sınırlı işletim dediği olay da farklı sorular varsa ona göre çalışmak daha mantıklı olur.

Slm arkadslar bnde sinrli vardiya icn ugrasiyrm gemcilik ve hberlşmdn grdim kaldm şimdk seyir ve güvenlikten grcem nasl ve nerdn çlismam gerk yardim etme şansınz varmi.

sınırlı vardiya zabiti soruları ile vardiya zabiti soruları arasında bir fark varmı yoksa sadece geçme notu mu farklı ? çünkü sistem goss un randevu sisteminde seyir sınavının yanında (sınırlı işletim) yazıyor. eğer yoksa normal sınav şeklinde çalışmak yeterli olur. ama sınırlı işletim dediği olay da farklı sorular varsa ona göre çalışmak daha mantıklı olur.

Bildiğim kadar geçme notu farklı.

Geri