Sınırlı Vardiya Zabiti

zancel

Küpeşteci
Denizci
sınırlı vardiye zabiti yeni çıkan sorular varmı sizde. varsa eğer paylaşırsanız çok sevinirim...evrenavci@hotmail.com

Gerek kalmadı beyler yardımcı olmadığınız için saolun. Bütün derslerden tek kalemde geçtim ayrıca benim elimdeki sorulardan çıktı sorular. seyirden 70 gemicilikten 80 güvenlikten 70 stabiliteden 60 haberleşmeden 60 aldım darısı başınıza çokçalışın. seyirdersinde kerteriz nispi kerteriz hesaplamalarına çalışın geçersiniz... Başarılar...

Yeterlilik sınawlarını tek girişte geçtim. 5 temel sertifika sınawlarından 4 derste kaldım varmı lan böle bişey :) bu sitedeki deneme sınawlarınıda ezberlemiştim hiç biri çıkmadı sağlık olsun ...

Öncelikle tebrik ederim arkadaşım yardımcı olmadığınızdan dolayı konusuna gelirsek sorular elimizde olmadıgından ya da olan arkadaşlar konuyu görmediğinden cevap gelmemiştir buna açıklık getirmek istedim.Selametle...

arkadaslar sınırlı sınırsız diye bişey yok. sıtedeki tum sınırlı sınırsız sorulara çalışın.sınavda sınırlı sınırsız dıye bı ayrım yapmamışlar:) sadece gecme notu 50

Sınırlı Vardiya zabitan sınavına giriyorum
Kaldıgım dersler
Metoroloji
Seyir
Gemi
Bu derslerden geçmek için nasıl bir kitap almalıyım site yönetimi yardımcı olursa menmun olurum

arkadaşlar bende sınırlı vardiya zabitliği sınavına gireceğim sınavların dönemleri varmı nasıl oluyor birde bana çalışma kaynağı atarmısınız? yigit_kaptan59@hotmail.com Karamürsel deniz ve liman işletme mezunuyum bu dersleri gördüm ancak 4 senedir denize çıkmıyordum liman a girdim lazım sınırlı kaptanlık almak istiyorum ardından.

Geri