Sınırlı vardiya zabitliği

sharks51

Küpeşteci
Denizci
Merhaba,
1.Sınırlı vardiya zabitliği sınavlarına evden çalışabilmek için eğitim kitaplarını yada ders notlarını nereden bulabilirim.
2. sorum ise arşivdeki bazı konu başlıklarına tıkladığımda beni rapidshare in sitesine atıyor orayada kayıdımı yapmama rağmen o konu başlıklarını nasıl açıcağımı bulamadım bana yardıöcı olurmusunuz?Teşekkürler.

Merhaba,
1.Sınırlı vardiya zabitliği sınavlarına evden çalışabilmek için eğitim kitaplarını yada ders notlarını nereden bulabilirim.
2. sorum ise arşivdeki bazı konu başlıklarına tıkladığımda beni rapidshare in sitesine atıyor orayada kayıdımı yapmama rağmen o konu başlıklarını nasıl açıcağımı bulamadım bana yardıöcı olurmusunuz?Teşekkürler.

Selam ben usta gemiciden sınırlı vardıya zabıtı sınavına girdimfakat yuk istifinde basarılı degılım bana roma ve normal rakam ıle bas kıç draftına göre gemının tam yukunu nasıl yapacagımı ve bulacagımı bılmıyorum bana yardımcı olabılırmısiniz bu konuda ??

merhaba elinde sınırlı vardiya zabiti sınavı için soru olan varsa benım mail ime gönderebilirsse cok sevinirim tesekkürler e-mail:forza_ordulu52@hotmail.com

Geri