Sitedeki Goss Deneme Sınavları Hakkında

flyships

Küpeşteci
Denizci
Arkadaşlar özellikle ingilizce sorularının cevaplarını özel mesaj çekerek istedim ama kimse birşey yazmadı.Bazı hocalara sorduğum halde onların cevapları ile sitedeki başarı puanı çok çelişkili size tavsiyem sitedeki deneme sınavına güvenmemeniz zaten site yetkilileride cevapları vermiyor.Bence soruları alıp kendi hocalarınıza danışınız.

arkadasım sıtede her sordugun sorunun cevabını veremeyebılırız.. sonucta bızde calısan ınsanların bızde gemılere cıkıyoruz ve cogu zaman sıteyle ılgılenemeıyoruz.dıger sorunada gelınce cevaplar goss kendı hazırladıgı kıtaptan alınan ve kendı verdıgı cevaplardır.bunların kesın cevaplarını kendınız yanlıs dıyosanız sınavda onu ısaretlersınız.bunlar kendınızı test etmek amaclıdır.soruların cogu deısmıstır.bunlar eskı sorulardır ve yenıleri geldikce bizde guncellemeye calısıyoruz.merak ettğin buysa arkadasım bunları bnde hazırladım ve sorulara verddıgım cevaplarla gectım bnde.

Arkadaşım sorun şu ben online deneme sınavına girerken sitede sadece puanlamaları görüyorum cevapları göremiyorum.Bana deneme sınavı sonunda verdiği tek cevap aldığım başarı puanını yüzde olarak göstermesi.Merak ettiğim acaba benim açtığım sayfadamı cevapları gözükmüyor yoksa tekrar tekrar deniyerekmi bulacağız cevabı? Yoksa gözden kaçırdığım birşey mi var?

Arkadaşlar inanırmısınız bugün çok deneyimli bir hocamla bu soruları çözdüm ama en fazla 18 doğru oldu.Bende cevapları çok merak ediyorum.

Bu bir deneme sınavı, deneme sınavını oluşturmamızın amacı seviyenizi belirlemek ve eksik konularınızı tanımlayarak onlara yoğunlaşmanızı sağlamak.

Not olarak, Sorular ekip tarafından değil GASM tarafından açıklanmış cevaplarla doğrulukları belirlenmiştir.

Cevap şıkları gözükmeyecektir, ezberle geç yapmak yerine biraz da öğrenmeyi tercih edelim ki, bu zabit yoğunluğunda sınavlarda iyi olanlar ayıklansın.

SINAV SORULARI

Denızcı arkadaslarım hepımız bılırızkı tum okul hayatımızda kı bu öss sınavı dahıl bu tarz sınavların hayatımzda sadece bırer basamak oldugunu bılırız bu sınavlardan alınan sonuclarla kısılerın bılgılerını ölçmek bence pek etık olmayacaktır sınav soruları ortada ben makınacıyım cok nadır guncel gemıler hakkında sorular cıkmaktadır oyuzden bu sınavların ıyı zabıt seçilmesınde bı asama oldugunu sanmıyorum .herkese denızcılık hayatında ve sınavlarında basarılar....

Geri