Evet cevaplarinizi bekliyorum...
Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
Hepsinin birbirinden kotu oldugunu dusunmuyorum, turkiyede maalesef yabanci firmalara fazla ragbet yok, yabanci dil yetersizliginden dolayi ve belkide sigorta olmamasindan dolayi. Tabi bu firmalar Shell, BP, Chevron, Total, Maersk, MSC gibi dunyanin en buyuk firmalariyla kiyaslanamaz, ama genede cogu turk sirketlerinden daha profesyonel olduklari bir gercek...
Hartmann da 4 aylık kontratımı yenı bıtırdım,10 uzerınden 9 rahatlıkla verırım ,maaşınızı calıstıgınız ayın 26-27 sınde alırınız,gemıde her ay 500 euro ya kadar para cekebılırsın,calısma saatlerı son derece titizdir ,3. olarak gunde 8 saat vardıya sonrası sana kalmıs,lımanlarda 5-6 saat vardıya sonrası ıstedıgın gıbı gez toz,zabıtler genelde aynı gemıde 5-6 . kontratı oldugundan gemıyı cok ıyı tanıyorlar ,gemıler yenı,port state yılda 1 kez gelır,lsm digital,2 ecdis var gemılerde,gemıler full avrupa calısıyor,kpt ve 2. kpt kontratları 3 aydır,3. kpt ıse 4 ay kontrat, filipinli gemıcıler, polonyalı top offıcerlar mevcut genelde,Feederlines ve hartmann hakkında sorularınız olursa yanıtlayabılırım,3. maaşı 2400-2800 euro arasındadır artık kaça anlaşırsanız,şimdi Bğyğk ıhtımal harren artner a gidicem ,vships de de 3. olarak calıstım orası da fena deıl,Q shipping den de teklif aldım ama acıkcası düşünmüyorum ilgilenen arkadaslar varsa sanırım 3. kpt arıyorlar bu aralar ama ıngılızcenızın ıyı olması şart
Çalıştığınız gemi tipi ve gemi sahibi işletmenin ismi nedir?
Anladım. Teşekkür ederim. Aynı işletme (Hartmann) son çalıştığım gemi sahibinin 6 adet gaz tankerini de işletiyordu.
http://evergas.net/fleet-list/
bence pacific tanker ama orada da sadece bir türk ün çalıştığını duydum
Merhabalar. Uzun stajımı Zodiac Maritime firmasında yapmak üzere anlaştım. 2 haftaya kadar çıkıcam gemiye nasipse. Gemi tipi seçimimi Bulk Carrier olarak seçtim. Sizden ricam orda çalışan biri olarak bana ne gibi tavsiyeleriniz ve bilgilendirmeniz olabilir ? Ortam,kumanya,maaş vs. hakkında. Cevaplayabilirseniz çok memnun olurum.Ben şubat ve eylül ayları arasında uzun stajımı eskiden tanker pacific e ait olan şimdi Zodiac Maritime a ait olan Libra Sun adlı ham petrol tankerinde ( tanker pacificdeyken adı celtic sea idi) tanker pacificten gelme personel ve zabitlerle yaptım. Şunu diyebilirim ki tanker pacific yeni adıyla eastern pacific tamamen hintlilerin hegomonyasında olan, hintlilerin birbirini tuttuğu, başka ırkları ezmeye çalıştığı kesinlikle uzak durulması gereken bir firma. Gemiye katılmadan önce hintliler hakkında iyi düşüncelerim vardı, gemide hintlilerin ne kadar düşük bir ırk olduğunu gördüm. Allahtan bu adamların Zodiac ta fazla bir gücü yok, Zodiacta genel anlamda ruslar,romanyalılar, bulgarlar, ukranyalılar falan var. Benim staj yaptığım gemide bunlar iyiydi. Özellikle ruslar bayağı iyi adamlardı. Neyse Zodiac hakkında sorusu olan olursa cevaplamaya çalışırım.
Merhabalar. Uzun stajımı Zodiac Maritime firmasında yapmak üzere anlaştım. 2 haftaya kadar çıkıcam gemiye nasipse. Gemi tipi seçimimi Bulk Carrier olarak seçtim. Sizden ricam orda çalışan biri olarak bana ne gibi tavsiyeleriniz ve bilgilendirmeniz olabilir ? Ortam,kumanya,maaş vs. hakkında. Cevaplayabilirseniz çok memnun olurum.