Size Göre En iyi Denizcilik Şirketi Hangisi ?

tunahan35

Küpeşteci
Denizci
Sİzce Hangİsİnİ TÜm Özellİklerİyle-kumanya -maaŞ-personel-gemİ Vs.. Gİbİ Özellİklerİyle DeĞerlendİrdİĞİmİzde En İyİsİdİr?

A-vbg
B-geden
C-beŞİktaŞ
D-konvoy
E.aksay
F-turkon
G-arkas

Neye gore en iyisi:)

Karada calısana gore mi denizde calısana gore mi

Sırket bazında mı yoksa personel bazındamı

maas mı,guvenilirlikmi kumanya mı sosyal haklar olarak mı fılo kapasıte ve modernızasyon olarakmı yoksa ticaret hacmi mi:)

Kısaca Turkıyede iyi lik kavramı goreceli.Bakanın acısına gore degısıyor.

Armator baska bakıyor,enspektor cok baska,yan sanayi cok baska denizde calısan bizler cok baska

All the best

Deniz Personelini insan olarak değerlendiren, ihtiyaçlarını gözeten, sorumluluklarını yitirmemiş her firma benim için iyidir.Çevremizde çok duyuyoruz Angaryacıları.

Maaşları ödemeyen şirketleri burada afişe etmek isterdim aslında.

Genel Denizcilik şu an bana göre en iyi firma. Tabi Türkiye'deki. Türkiye'de acentası bulunan yabancı firmalardan ise Zodiac en iyisi.

bence zamanında maaşını,ikramıyesini ve personeline sahip çıkan bununla beraber simsar denilen yaratıklar ve buna çanak tutan personel müdürleri bu duruma getirdiler....

tabiki ARKAS adamlar 1 saatlik ücretini bile veriyor helal olsun adamlara. haaa sıkıdır çalışma ortamı ama arkasa giren çıkmıyor bide adamın 30 küsür gemisi TÜRK bayraklı helal olsun adamlaraa tşkler arkas bir denizci adına

buradaki firmalardan daha iyileri var, kumanyasiyla, sigortasiyla, kontrat bitiminde istediginiz anda sizi degistirmesiyle, personele verdigi onem ve saygiyla, gemilerinin kalitesiyle, durustluguyle, maas seviyesiyle, ornegin CEBI DENIZCILIK.

Geri