bu sorulara cevap verebilen arkadaş var mı?
1. IALA SİSTEM A hangi bölgelerde kullanılmamaktadır
a-avrupa
b-amerika
c-filipin
d-kuzey avrupa
e-afrika
bu sorunun gercek cevabını bilen var mı , bazı kaynaklarda filipin bazılarında amerika geçiyor, benim bildiğim uzakdoğunun bazı ulkelerinde ve amerikada lateral B kullanılıyor...
2) Cayro pusulada hız hatası aşağıdaki durumlardan hangisinde en büyük olur ?
a. Gemi 050 rotasına 10 mil hız ile seyrederken
b. Gemi 025 rotasına 10 mil hız ile seyrederken
c. Gemi 090 rotasına 15 mil hız ile seyrederken
d. Gemi 090 rotasına 10 mil hız ile seyrederken
e. Gemi 130 rotasına 10 mil hız ile seyrederken
Bu sorunun doğru şıkkı hangisidir? Başka bir kaynakta C şıkkı olarak verilmiş. Birde bu sorunun mantığı nedir ?
3. oto pilotun 15 derecelik dönüşünü üstlenen alt devre ?
4)radar ekranı verılmıs cısım sancak 30dercede ıken pruva hızasına gelıyor ben gemı 30 derce sancaga donmustur dedım galıba yanlıs cevap verdım benım ısaretledıgım cvp b ıdı
5)bır de denızlı havada bır cısmı radar antenı ıkı tur atmasına ragmen cısmı goremıyor bundan sonra radar nasıl bır calısma yapar gıbı bır soru
1. IALA SİSTEM A hangi bölgelerde kullanılmamaktadır
a-avrupa
b-amerika
c-filipin
d-kuzey avrupa
e-afrika
bu sorunun gercek cevabını bilen var mı , bazı kaynaklarda filipin bazılarında amerika geçiyor, benim bildiğim uzakdoğunun bazı ulkelerinde ve amerikada lateral B kullanılıyor...
2) Cayro pusulada hız hatası aşağıdaki durumlardan hangisinde en büyük olur ?
a. Gemi 050 rotasına 10 mil hız ile seyrederken
b. Gemi 025 rotasına 10 mil hız ile seyrederken
c. Gemi 090 rotasına 15 mil hız ile seyrederken
d. Gemi 090 rotasına 10 mil hız ile seyrederken
e. Gemi 130 rotasına 10 mil hız ile seyrederken
Bu sorunun doğru şıkkı hangisidir? Başka bir kaynakta C şıkkı olarak verilmiş. Birde bu sorunun mantığı nedir ?
3. oto pilotun 15 derecelik dönüşünü üstlenen alt devre ?
4)radar ekranı verılmıs cısım sancak 30dercede ıken pruva hızasına gelıyor ben gemı 30 derce sancaga donmustur dedım galıba yanlıs cevap verdım benım ısaretledıgım cvp b ıdı
5)bır de denızlı havada bır cısmı radar antenı ıkı tur atmasına ragmen cısmı goremıyor bundan sonra radar nasıl bır calısma yapar gıbı bır soru