Soru Havuzu Ve Başlık Düzeni Hakkında

Cubiss

Küpeşteci
Denizci
Merhabalar.

Hepimizin bildiği gibi; kişinin bilgi ve tecrübesini tartmaktan uzak, yetersiz soru cümlesi ve çelişkili şıklardan ötürü kişiyi ezbere yönlendiren bir sınav sistemine sahibiz. Merkezi sistemin de düzgün işlememesinden dolayı bu saçma döngüde bizlere yardımcı olacak tek merci yine bizleriz.

Bir süredir google'da ve bu site içerisinde geziniyorum fakat bir türlü düzgün bir şeyler bulamıyorum. Sınava girene kadar herkes yardım istiyor, sınavları geçtikten sonra bir daha kimse siteye girmiyor (paylaşım yapan kişileri tenzih ederim, çok teşekkürler). Başlıkların da düzensiz olması sebebiyle aradığımız bulmak zorlaşıyor, açılan başlıklar yarım kalıyor.

Her seviye için dersler belli, herbir ders için bir "ana başlık" açılıp, çıkmış soruların ve/veya cevapların ilgili başlık altında toplanmasının faydalı olacağını ve ciddi zaman kazandıracağını düşünüyorum. Aksi durumda sayısız başlık, eskide kalmış tarihler, bazı başlıklarda yarım iki soru, arka sayfada kalmış bir başlıkta ise onlarca soru; kısacası ziyadesi ile karışık bir durum.

Birkaç gün sonra sınava girmiş olucam ve benim için artık geç ama umarım böyle bir sisteme geçilir ve bundan sonra sınava girecek kişiler için faydalı bir arşiv olur.

Herkese başarılar, selâmetler.
Ercan.

Geri