Staj Hakkında

summerjam23

Denizci
Denizci
Merhaba, 3000 gt güverte zabitliği öğrencisiyim. Bu yaz 6 ay stajım var ve bu stajımı nasıl yapmam gerektiği konusunda fikir arıyorum.

Zabitken de çalışmaya devam edebilmek için 3000 gt'dan ufak gemileri olan sorunsuz şirketlere mi başvursam diyorum

yoksa GOC'lu stajyer olarak mı çıksam diyorum

Yardımcı olabilecek denizcilere teşekkür ederim

zabitken çalışmaya devamedeceğin 3000grt gemisi olan saglam bi şirket bulabilirmisin bilmiorum illaki ben üçüncülük yapıcam diyosan bişey diyemem ama istersen büyük tonajlı gemilere çık staj için goc ta varsa iyi olur tabi ve staj sonuda oralarda 3.zabıtlık yapabılırsın tercih senın ya kucuk gemılerde çalısıp 3.lük yapıcan yada maaşını zamanında ödiyen guzelbi şirkette 3.zabıt olucan ama bana sorsan bnce 3.zabıtlık yap ilk önce hmde meslege bi alışım süreci olur seniniçin sonuçta ilk zabitliğin olcak

zabitken çalışmaya devamedeceğin 3000grt gemisi olan saglam bi şirket bulabilirmisin bilmiorum illaki ben üçüncülük yapıcam diyosan bişey diyemem ama istersen büyük tonajlı gemilere çık staj için goc ta varsa iyi olur tabi ve staj sonuda oralarda 3.zabıtlık yapabılırsın tercih senın ya kucuk gemılerde çalısıp 3.lük yapıcan yada maaşını zamanında ödiyen guzelbi şirkette 3.zabıt olucan ama bana sorsan bnce 3.zabıtlık yap ilk önce hmde meslege bi alışım süreci olur seniniçin sonuçta ilk zabitliğin olcak

Aslında ilk planım o ama diğer türlü daha çok şansım olur diye düşündüm. Beğenirlerse ehliyetime bakmadan tutarlar herhalde, değil mi?

Seneye YDS'yi verip ehliyeti uzakyola çevirme işini şimdiden garantiye almayı planlıyorum.

Vardiya zabiti ehliyetiyle 4. çalıştıran firmalar var mı bildiğiniz?

Geri