Staj için Şirket Önerisi Olan?

erendeniz1983

Küpeşteci
Denizci
staj ıcın onerbılecegınız sırket var mı?kardesım denız ısoletme ulastırma muhendıslıgı 1.sınıf ogrencısı.3 aylık staja cıkması gerekıyor..ama hala bır sırket bulamadık.yardımcı olursanız sevınırım..

kısa staj içinse büyük şirketlerde yapabilmesi biraz zor, iş torpile bakıyor sizinde torpiliniz yok muhtemelen, gocu varsa telsiz zabiti olarak çıksın ya da araştıracak soruşturacak başka çaresi yok, internette bicok stajer ilanları var baksa aslında bulabilir

şimdi senin kardeşe yapacak birsey yok zaten şuan itibari ile geç bile kalmış para önemli değilse gitsin kaman denizcilk net denizcilik yardımcı denizcilik ama para alamaz :=)kaman 150 dolar sanırım net we yardımcı 400 tl weriyordu ama onuda zar zor..:) şener petrol baksın arkas a turkon a yani bakacak arkadaslarına soracak...

cok tesekkur edıyorum arkadaslar yardımcı oldugunuz ıcın..kardesım daha 1 sınıf cok da pasıff..ben de sırket ısmı bılmedıgım ıcın bısey yapamadım..guzel bır sırket bulsak araya da bırılerını de koyabılırız aslında..
nasıl bı hale dusmusuz ya artık staj ıcın bıle torpıl gerekıyor:)

Geri