Stajyer Öğrenci

Açıkçası bu konu hakkında çok tecrübem olmadı, doğru insalarla karşılaştığımı ve şanslı olduğumu düşündüğüm bir konu bu.
Sana tavsiyem eleman yetiştirebilecek kapasitede olan bir yer ara kendine, yeri geldiğinde işin inceliklerinden bahsetsin, taktikler versin, alabileceğin her şeyi(tecrübe açısından) sana aktarsın. Yani "staj yaptık işte" demek için bir yer arama önemli bir konu bu. Bulabileceğin en iyi yeri ara ama senin de rahat etmen gerekir yani öyle sana ters gelen şeyler yüzünden mesleğinden soğuyabilirsin bunu yaşayan birçok arkadaşım var. Biraz şans işi gibi gözüken bir durum fakat sende de bitiyor olay, senin isteklerin ve arzuların doğrultusunda iş yerine birçok şey katabilirsin. Bu da seni ön plana çıkarır.

Ouv :$ büyük bir ihtimalle sen bu stajı yapıp bitirmiş olmalısın şuan :) konunun tarihini görmedim ama bu yorumun en azından ufak da olsa bir ışık tutacağını düşünüyorum o yüzden paylaşacağım.

;) Kaptanın Çırağı ;)
Selametle..​

...evet ama o firmalar hangisi ...peki?
Bende Ticari Yat kaptanlığı stajı yapmak zorundayım malesef 6 ay boyunca
ama araştırmaya nerden başlıyacağımı inanın hiç bilmiyorum .. bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?

turistik yerlere gidip tek tek araman lazım martta herhangi bir tekneyle analasabilirsin.en kotusu Antalya setur marinaya git çok rahat staj teknesi bulursunuz

Aramayın :) Şaka değil. Başka mesleğe yönelin. İleride anlarsınız zaten o zaman da iş işten geçmiş olur.

Geri