Statü Denizcilik Hakkında Bilgisi Olan?

mehmetarik35

Küpeşteci
Denizci
yaz stajımı bi tanıdık vasıtasıyla statü denizcilik ten ayarladım ancak şirket hakkında pek bi bilgim yok . bu şirket ve gemileri hakkında bilgisi olan varsa örneğin gemileri nereye çalışır nasıldır orda staj yapmamın bana büyük bi katkısı olurmu gibi . bilgisi olan benide bilgilendirebilirse çok memnun olurum teşekürler.

Kardesim deniz hayatinda basarilar. Bnim ilk staj yaptigim yerdi sttu hakan abi vardi personel muduru seferler yakin seferlerdi genide sadece stajyer seklinde hitab ederler onu haricinde yardimci vardiya zabiti olarak gorevini yaparsin kisa seferler oldugu icin rahatin yerinde olur kuruyuk gemilerinde guverte olarak cok sey ogrenirsin reisle atismayip degerlendirrsen ve guzel bi reise denk gelirsen allah kolaylik versin tamamlayabildigin kadar tamamla stajini bu isletmede huzurludur bn sari pashada yapmistim icin rahat olsun ozmaanlarda stajyer maasi 600 lira aliyordum ve hepsini grniyr gonderiyolardi sikini yoktu sevgiler kardesim ..

statu

hayırlı olsun ii bir firmadır 10 dan fazla gemisi var genellikle karadeniz marmara calışırlar.bende 3 kaptan olarak görev aldım gecen sene sarı pashada demiri fazla yoktur rusya ukrayna genellıkle rulo sac aluminıum arada sırada peak ıron cekerler.ayda 3 sefer yapar kafadan .maaşlar zamanında yatar.yakında cıkacagım belki denk düşeriz selametle

hayırlı akşamlar. staj için nasıl bir yol izliyoruz bende bu yaz staja çıkmak istiyorum nasıl bir yol gösterirsiniz iyi bir firma nasıl bulabilirim. şimdiden tşşkkrler..

3 senedir oradaydım. 2.zabit olarak. 3200 usd başladım. Ertesi sene gemi teslim almaya gittik AB standartı maaşı oldu 3600 usd. 2015 Ekim ayında tekrar gemiye çıktım 2800 usd'ye düştü. 2016 Mart ayında 2500 usd ye düştü uzakyol vardiya zabiti maaşı. Ben de Manta denizcilik ile anlaştım. Ama iyidir statü. Şirkettekiler ile tam bir aile gibiydi. Şimdi ne zaman bir statü gemisi görsem illa bir tanıdık vardır diye aklımdan geçer. Özledim tabi ama maaş da önemli. Şu an Manta da mutluyum.

Geri