STCW temel 5 sertifika dısındaki sertifikaları almaya hak kazanmak için
Cankurtarma araçlarını kullanma yeterliği belgesi
Radar gözlem ve plotlama belgesi
Otomatik radar plotlama aygıtlarını (ARPA) kullanma belgesi
Elektronik Harita Gösterimi ve Bilgi Sistemi (ECDIS) belgesi
Köprüüstü Kaynak Yönetimi (BRM) belgesi
İleri yangınla mücadele belgesi
Hızlı Cankurtarma BotuKullanma Yeterliği Belgesi
(Bu sertifikalar )
DİPLOMA Gereklimi tüm dersleri verip sadece tezı bıraktığımdan dolayı sertıfıkaları alamıyorum ...
Böyle bir sacmalık olamaz
STCW BOLUM 5 e göre ilgili derslerden başarılı olmak yeterli
Ve ilgili yönetmeliğe göre (ulastırma haberleşme ve denizcilik bakanlığının yayınladığı) yine ilgili derslerden basarılı olmak yeterlidiyor mezuniyet belgesi yanidiploma ile alakası ne ben KARADENİZ TEKNİK ÜNİ de okuyorum İTÜ VE 9 EYLULDEDE Prosedür böylemi işliyor ... .
Mezun olmadan sertifika vermiyosa zabitkliğinasıl verıyolar bu sertıfıkalar dısındaki 5 temel sertıfıkayı nasıl verıyolar oda ayrı bir sacmalık
Cankurtarma araçlarını kullanma yeterliği belgesi
Radar gözlem ve plotlama belgesi
Otomatik radar plotlama aygıtlarını (ARPA) kullanma belgesi
Elektronik Harita Gösterimi ve Bilgi Sistemi (ECDIS) belgesi
Köprüüstü Kaynak Yönetimi (BRM) belgesi
İleri yangınla mücadele belgesi
Hızlı Cankurtarma BotuKullanma Yeterliği Belgesi
(Bu sertifikalar )
DİPLOMA Gereklimi tüm dersleri verip sadece tezı bıraktığımdan dolayı sertıfıkaları alamıyorum ...
Böyle bir sacmalık olamaz
STCW BOLUM 5 e göre ilgili derslerden başarılı olmak yeterli
Ve ilgili yönetmeliğe göre (ulastırma haberleşme ve denizcilik bakanlığının yayınladığı) yine ilgili derslerden basarılı olmak yeterlidiyor mezuniyet belgesi yanidiploma ile alakası ne ben KARADENİZ TEKNİK ÜNİ de okuyorum İTÜ VE 9 EYLULDEDE Prosedür böylemi işliyor ... .
Mezun olmadan sertifika vermiyosa zabitkliğinasıl verıyolar bu sertıfıkalar dısındaki 5 temel sertıfıkayı nasıl verıyolar oda ayrı bir sacmalık