STCW YENİLEMEK ÖNEMLİ

bayru57

Küpeşteci
Denizci
ARKADAŞLAR STCW YENİLEMEK İÇİN LİMANDAN SEVK ALMA DEVRİ BİTTİ GİDİP İSTEDİĞİNİZ YERDE SINAVA GİREBİLİYORSUN HER ŞEY PARA TUZAĞINA GİRMİŞ ESKİDEN ONLİNE YAPIYORLARDI BİLGİSAYARDA YAPIYORLARDI ŞİMDİ SINAV KAGIT VERİYORLAR PARAYI VER SINAVI GEÇ DEVRİNE GELMİŞ YAZIK YAA CİDDEN

STCW SINAVLARI HK.

YENİLEME SINAVLARI LİMANDAN SEVK İLE İSTEDİĞİNİZ SINAV MERKEZİNDE GİRİYORSUNUZ.ONLİNE SINAVLAR KALKTI. KURS MERKEZLERİ SINAV YAPABİLİYOR.BAŞARILAR DİLİYORUM.

ben ayın 12 sinde izmir limanına gittim biten stcw ler için bana takrar kursa gidin yada online sınava girin dediler.bende online sınav için başvuru yaptım ve internettende randevu aldım sınav için.online sınav kalktı diyen arkadaşlar bu konuda bi bilginiz varmı?

stcw yenileme

LİMANDAN ALINAN SEVK YAZISI İLE HERHANGİ BİR SINAV MERKEZİNDE YAPILAN SINAV UYGULAMASI KALKTI.BUNDAN BÖYLE LİMANA BAŞ VURUP, YİNE LİMANLARDA ONLİNE SINAVLARA GİRİYORSUNUZ VEYA DA YETKİLİ KURS MERKEZLERİ KAYIT YAPTIRIP 12 GÜN(96 SAAT DEVAM ZORUNLULUĞU VAR) EĞİTİM ALIYORSUNUZ.

Ben bu çarşamba günü limana gittim. 5 temel ve ileri yangınla mücadele sertifikamın bittiğini söyledim. Bana sınav giriş belgesi düzenlediler. 40 küsür ileri yangın için, 86 tl de 5 temel sertifika için harç yatırıp perşembe günleri goss merkezinde sınavlara girebilirsin dediler.
Gemiden yapılan hizmetle sertifikaları yenilemek için ne gerekli bilgisi olan var mı?

ARKADAŞLAR STCW YENİLEMEK İÇİN LİMANDAN SEVK ALMA DEVRİ BİTTİ GİDİP İSTEDİĞİNİZ YERDE SINAVA GİREBİLİYORSUN HER ŞEY PARA TUZAĞINA GİRMİŞ ESKİDEN ONLİNE YAPIYORLARDI BİLGİSAYARDA YAPIYORLARDI ŞİMDİ SINAV KAGIT VERİYORLAR PARAYI VER SINAVI GEÇ DEVRİNE GELMİŞ YAZIK YAA CİDDEN

arkadaslar online sinav sistemi kalkmadi. ben basvurdum ve yarin sinava giriyorum. eger ki bir konu hakkinda kesin bilgimiz yoksa yorum yazmayalim lutfen..digger arkadaslarimizida yaniltmayalim...
system online sinav sistemine dondu.. butun sinavlar goss sinav merkezlerinde yapiliyor

Gemideyken stcw'niz biterse eğer yabancı limana gidecekseniz bildiğim kadarıyla uzatma alabiliyorsunuz ama sonraki liman türk limanı ise gemiden inmeniz gerekir liman başkanlığı sefere katılmanıza izin vermez.

Geri