Şubat 2013 Goc Sınav Sonuçları

İstedğim sonucu aldım çok şükür.Sn.Onur Sevinçlere ayırca teşekkürlerimi sunuyorum.Sadece onun 2013 yazılı sınav kitabına çalıştım çok şükür 69 ile uygulama sınavına hak kazandım.Uygulama sınavında herkese başarılar.

Onur sevincler kaptana cok teşekkurlerımı bende iletiyorum 63 le uygulamaya hak kazandım kendısı kurs verıcegı bı yer varsa oraya bilgi alıp gelmek istiyorum

ben hem onur sevinçler hemde kaptan sakintürk kaynaklarından hazırlandım. geçtim her ikisinede teşekkür ederim. ancak sınav sorulları berbat hatalarla doluydu en az 20 soru hatalı veya birden fazla doğru seçeneği olan sorular vardı.

herkese tebrikler. gozumuz aydin. darisu uygulama sinavinda da insallah.
arkadaslar itu de sadece sindel var diye biliyorum. bizim fakultede de keza sadece sailor vardi.
uygulama sinavi icin kursa gitmeyi dusunen var mi , yahut fiyatlarini bilen ? ve ilaveten sadece sindel ve kanun tuzun uzerine mi bir sinav olacak ? bilen bilgini paylasabilir mi acaba..

kurs fıyatları genelde 200 tl daha fazlasını duymadım 2 yerle gorustum ıkısıde 200 tl ıstıyor.Sınavlarda alet basşında uygulama nomanklatorler bılgısı ıngılızce uzerıne olması lazım ;)

GMDSS sınavı

Kpt. Onur SEVINCLER'e çok teşekkür ediyorum. Sınava hazırlamış olduğu kitap ve soru bankası ile hazırlandım. Netice 81, darısı uygulamaya.

Geri