Tanker Sertifikaları Hakkında

cihankalkan

Küpeşteci
Denizci
Merhabalar, bir tanker firmasında staja çıkacağım fakat bunun öncesinde çıkartmam gereken sertifikalar var. Gemi tipi: oil/chemical tanker olarak görünüyor. Petrol tanker tanıtım eğitimi ve kimyasal madde tanker tanıtım eğitimi adında iki adet kurs var. Yeterli sertifikalar için bu kurslara mı gitmem gerekiyor ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Evet bu iki sertifika sizin için yeterlidir. Gitmişken Sıvılaştırılmış gaz tankeri tanıtım belgesini de almanızı öneririm.
Bilgi olarak; Zabit olduğunuzda da aynı adı geçen sertifikaların İşletimlerini de yine kursa giderek almanız gerekecek

aynen katılıyorum, her ne kadar türkiyede gas tanker pek yok ne zaman denk gelicek diyecekseniz de inanın camiamız çok küçük, üstelik anker filosu çok gelişti gas tankerlerinin 5 yıl sonra ne kadar artacağını hiçbirimiz tam olarak tahmin edemeyiz.. not: eğer imkanın varsa her sertifikayı almaya çalışın. bende ecdis sertikası var ama bunun haricinde 2 farklı markanın da specific ecdis sertikası da var, artık bunlar da şirketler tarafından sizden istenirse şaşırmayın derim..

Geri