Tankerde Vardiya Zabiti Maaş Durumu(yakınyol)

fiyatlar çok düşük. piyasayı falan geçiyorum da zaten gemidesin ailenden uzakta stres ve bunalımda ekmek parası kazanmaya çalışıyorsun ölüm riskin yüksek aylarca denizdesin ve sadece 1750 $ için bu işi yapıyorsun. artık gerisi firmanın insafına kalmış. ama bu fiyatlar, bu iş için gerçekten içler acısı.. bir öğrenci olarak belki büyük konuşuyorumdur uyarabilirsiniz ama kesinlikle haklı olduğumu düşünüyorum

zaten vardiya zabiti ehliyetinle 3 kaptanlı gemilerde 3.lük yapabiliyosun ve bunların da bir çoğu alaylı diye tabir ettiğimiz çekirdekten yetişme insanlar..3000 grt altı çalışacağın gemi zaten lüks olmayacak,tankerde minimum 2250 4/1 bunu söyleyebilirim,ama dersen ki ben uzakyol çalışırım,o zaman yabancı bayraklı gemide 4. olarak 3250ye kadar çıkar bu miktar..ben de vardiya zabitiyim ama şunu söyliyim,bu meslek uzakyol almadan bizler için imkansız hale geliyo ve bizleri daha da kötü günler bekliyor.ne yapıp et,uzakyolu al genç kardeşim..Allah selamet versin..

fiyatlar çok düşük. piyasayı falan geçiyorum da zaten gemidesin ailenden uzakta stres ve bunalımda ekmek parası kazanmaya çalışıyorsun ölüm riskin yüksek aylarca denizdesin ve sadece 1750 $ için bu işi yapıyorsun. artık gerisi firmanın insafına kalmış. ama bu fiyatlar, bu iş için gerçekten içler acısı.. bir öğrenci olarak belki büyük konuşuyorumdur uyarabilirsiniz ama kesinlikle haklı olduğumu düşünüyorum

arkadasim bu maaslarla ekmek parasi kazanmaya calisan insanlar var nitekim sizing begenmediginiz yagci ve gemici arkadaslar !! sen stajini bitir ehliyetini al gerekiyorsa calismazsin bu maasa

Arkadaşlar tartışmanın yararlı olmadığı kanısındayım, güzelce bilgilerimizi paylaşıp fikir alışverişi yapsak daha iyi olmaz mı?

Batu Kaptan verdiğiniz bilgiler epey aydınlatıcı oldu, teşekkür ederim. Amacım tankerde yakınyol vardiya zabiti maaş skalasını kafamızda bir şekillendirmek.

arkadasim mesele tartismak degil.ailesinden sadece zabitler uzakta degil ve ekmek parasi kazanmaya calisan da demek istedigim personeli kucumsemeyin (!)

Personeli küçümseyen olmadı ki? Usta gemici maaşını söylememden dolayı ise yorumunuz, haliyle zabit maaşı usta gemici maaşından fazla olacağından 1700 1800 doların tankerde zabit maaşı olamayacağını yansıtmaktı amacım, kimseyi küçümsemek değil ki personeli küçümsemek kimsenin haddine değildir.

Anladım, yanlış anlaşılma için özür dilerim. O yorumu yazan arkadaşımız bayağı bir genç ve liseye yeni başlamış sanırsam, bunları düşünecek kadar etraflı algılayamıyordur muhtemelen bazı olayları.

yahu boş boş konuşmayın biliyormuş gibi alın size yazıyorum

kaman,akbasoglu,deval,sener in iç hat gemisi,okanogulları denizcilik ve dahasıda var bu kadarı yeter die düşünüyorum ...öle boş atıp tutmayın uzak sefere gidersenizde alacagınız en ii para ama en iyisi 3750 ama 2750dolar 4+1 çalısırısınz 3300 fln geliır gercek tanker maası da budur..

fakat bu saydıgım şirketlerde maaşlar 1750-1950 dolar arasında daha üzerini alamazsınız...

yahu boş boş konuşmayın biliyormuş gibi alın size yazıyorum

kaman,akbasoglu,deval,sener in iç hat gemisi,okanogulları denizcilik ve dahasıda var bu kadarı yeter die düşünüyorum ...öle boş atıp tutmayın uzak sefere gidersenizde alacagınız en ii para ama en iyisi 3750 ama 2750dolar 4+1 çalısırısınz 3300 fln geliır gercek tanker maası da budur..

fakat bu saydıgım şirketlerde maaşlar 1750-1950 dolar arasında daha üzerini alamazsınız...

İç hatta o kadar harap olup o parayı mı alıyorlar?

Geri