Tayfa Sınavı Hakkında

sukru_16

Küpeşteci
Denizci
Arkadaşlar Ben Samsunda Sözlü Sınava Gircem Çıkabilecek Muhtelif Sorular Neler Olabilir Birde Kaç Soru Soruluyor Ve Kaçtanesini Bilmek Gerekiyor Samsunda Sınava Girmiş Arkadaşlar yardımcı Olursa Sevinirim . . .

Sınava girenler girmeyenlere ipucu versin lütfen arkadaşlar

Sınava girenler girmeyenlere ipucu versin lütfen arkadaşlar

sözlü ise üç tane soru soruyolar tabi kendi kaderini kendin belirliyon zarf cekıyon sana 5 10 dakıka süre veriyolar ondan sonra cıkan soruları kafanda canlandırıyon hatırlıya bılırsen ne mutlu sana hatırlıyamazsan senden mutsuz ınsan yok dunyada yazılı sınavda 45 soru var 20 mısını bılırsen gecıyon bence sozlu daha zor

26 aralık 2012 samsun liman müdürlügünde yapılan müllakatda cıkan carpıcı sorular 1 bakteri nedir? iki pilav nasıl yapılır ? 3 can kurtarma salının zemini nedir? 4 yıldızlardan küzeyi nasıl buluruz özellikle büyük ayı gurupundan kuzey yönünü nasıl tespit ederiz ? arkadaşlar ben lise terkım bana sorulan bu sorular teorık olarak cevaplarıyla kursta gordugum cokca sorudan biri degil şimdi soruyorum burdan kaptanlarıma vijdanı olan herkese bazılarına geminin bordosunun rengini gemının kıcını pupasını pruvasını gemı denge tanklarını catşmayla ılgılı soruları seyırle ılgılı soruları sorup gecıren bu yonetmenlik teorık olarak ezbere dayalı herhangi bir gemıde bulunmadan egıtım alan gemi adamlarına bu kadar adaletsız davraranak sınav yapıorsa bu ülkede kime ınanıp kıme saygı duyup bu işi nasıl sevıp sahıplenerek yapmamızı düşünüyolar sizce bu işin daha adaletlı bır sınav kagıdında herkese eşit şartlarda yapılarak saglanması mümkün degilmi herkese saygılar sevgiler allah selametin yanında bolça sabır ve vijdan versın.

Geri