Tek Ders Ve Itiraz Dilekçesi Hakkında

MehmeetPehlivan

Denizci
Denizci
arkdaşlar mrb, sınırlı vardiya zabiti seyir sınavından 3. kez kaldım beklemediğim bir notla karşılaştım ve itiraz dilekçesi verdim, sizce itiraz dilekçesi bi sonuç verirmi bu ilk sorum, birde benim 6 kere sınava girme hakkım var, 3 tane kaldı, okuldan bir arkdaşımla konuştum, tek dersi kalan arkadaşlara bir kez daha hak tanınıyormuş böle birşey varmı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinrim ve son olarak itiraz dilekçesi veripde olumlu yönde geri dönüş şimdiye kadar oldumu? sınavlarda herkeze başarılar dilerim selametle.

-buyuk ıhtımalle olumlu bır donus olmaz arkadasım ama sen kendınden emınsn neden olamsın beklemedıgım bı nottu dıyosun ınsallah dedıgın cıkar ve gecersın..
-evet tek dersı kalanlara normalde 6 olan hak sayısına 1 ek hak daha veriyolar ama o hakka kadar gecmenı tercih ederim ....sınavında basarılar ...

itiraz ettiğin soruyu ayrıca yazmanda fayda var, çünkü sınavın tamamına itiraz ettiğinde geri dönüş yapmıyorlar...
1 aya kadar sonuç çıkıyor, ama o tarihe kadar kaldığın dersin sınavına çoktan girmiş ve hatta geçmiş oluyosun :D

dilekçeye gelince, kaldığın ders dilekçesinin nerdeyse aynısı, sadece şu şu sorruların tekrar değerlendirilmesini istiyorum diyosun...

Geri