Tekirdağ Limanı

• Konuyu açan Konuyu açan Bayram Ali Karaaslan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
B

Bayram Ali Karaaslan

Misafir
Liman Adı Tekirdağ Limanı

Kıta Avrupa

Şehir Tekirdağ

Kurum Tekirdağ Liman Başkanlığı

Adres Barbaros Yolu Üzeri Tekirdag / Türkiye

Telefon | Fax 90 282 261 08 00 | 90 282 261 23 46

Enlem | Boylam 40° 58' 3" N | 27° 30' 45" E

Liman Türü | Boyut Liman | Küçük

sürekli kabotaj sefer atmamıza rağmen çarşı dönüşü tüm gemi personeli (kpt ç.başı dahil.)cebimize varana kadar arandık. potansiyel kaçakçı muamelesine maruz kaldık. rusya, ukrayna, romanya da yapılmayan terbiyesizlikler öz vatanımızda türk gümrük memurları tarafından yapıldı. aklınıza sicili bozuk bir firmada çalışıyordur da personele ihtiyatlı davranmışlardır diye gelebilir ama firmam şuan türkiye'nin en önemli 3 dinamiği arasında.

türkiyenin en pahalı fw bu limanda tonu 18 euro, kumanya araçları için limana ayak bastı parası alıyorlar. ring servis yok, yaya için sepere edilmiş güvenli yol yok kapıya ulaşıncaya kadar iş makineleri tarafından ezilme riskiniz yüksek. PSC denetimleri sıkıntılı, yani tekirdağ limanına yolunuz düşüyor ise her şeye hazırlıklı olun...

Daha eklemediğiniz tonla şey var..özellikle martaş limanı soygun yatagı..50 ekmek alacaksın su veya kumanya gelecek..ayak bastı parası 100 dolar alıyor liman sizde..Gümrük değil ..bakın altını çiziyorum Liman alıyor..

Tekirdağdaki tüm limanlara gelecek olan kaptanlara sesleniyorum ..buarda acentelik yapan birisi olarak..üzülerek ifade etmem gerekiyorki..tüm limanlara ..eş, kardeş, evlat, dost akaraba gibi tüm değer verdiğiniz kişiler malesef liamana girş yapamamaktadırlar..gümrük kesinlikle izin vermemektedir..Ara sıra kapıdaki muhafaza memurları insiyatif kullanıp izin vermektedir..

-Acente dilekçe bırakmadan gemiden ayrılmanıza imkan yok..yav adam Türk diyorum bak pasaportuna giriş vurulduysa bırak çıksın..yooookkkk acente dilekçe yazacak..illa..Dahili gemi personeli için bile aynı..Türksen yandın..malesef Gümrük çok saçma sapan işlere imza atmakta..

Geri