Tercih Yapmalı Mıyım ?

madagaskar

Küpeşteci
Denizci
arkadaslar bu sene tercıh yapıcam bende ıkıncı kez sınava gırısım ve guverte bolumunu ıstıyorum sızler gıbı.yalnız bı kac sorum olacak.yakın dogu unıversıtesı egıtımı nasıl acaba?yanı yeterlı donanımı saglıyomu ogrencılerıne.itüden ayrılan hocalar kurdu dıe duymustum ne derece dogru??SIMDIDEN sagolun

Arkadaşım biraz geç cevap veriyorum , siteye yeni üye olmam hasebiyle . Öncelikle nasıl bir donanım arıyorsun bilmiyorum ama ; zaruri olan bütün elektronik techizatlara ve donanımlı hocalara mevcut bir okul. Bölüm , okuldaki en zor bölümlerden biri. Tercih edeceksen , bence bir kez de bunun için düşünmelisin. Her gün traş olmalı , üniformana dikkat etmelisin. Şapkanı mutlaka yanında taşımalısın , yoksa derse alınmazsın . İyi ingilizcen olması gerekir. Zira derslerin%70 'i ingilizcedir. Türkçe aldığımız ders çok nadirdir. Şuan Calculus görüyoruz ve ingilizce . . . Çok çalışmayı elzem kılan bir okul . . . Dışarıda eğlence çok ama gidemiyoruz ... Şimdilik bu kadar yazsam yeterli sanırım . . . Daha fazla bilgi istersen , yine yardımcı olmak isterim . . .

Saygılar.

ydü

mrb. YDÜ denizcilik fakultesi ilk kurulduğu yıllarda vasat sayılabilecek bir eğitim veren bir fakulte idi. Donanım ve neşiyat eksikleri vardı. Geçen yıllar içerisinde eksiklerini tamamladı ve yetiştirdiği öğrenciler - tabi gerçekten bu mesleği yapmaya istekli ve verilen eğitimi alanlar- türkiyenin tüm irketlerinde iş buldular. benim dönem arkadaşlarımın nerdeyse tamamı stajlarını zodiac da yapıp bu firmada zabit olarak çalışmışlardır. eğitim dili genel olarak ingilizce ve mesleğimizin yarısı olan bu dili bilmelisiniz. üniformazorunluluğu ve derslere devam zorunlulğu var. eğitimciler tecrubeli uzkyol kaptanları. ve dersler oldukça ağır.

okul bence bir halta yaramaz sakın seçmeyin biz seçtik pişman olduk.okuldaki bütün dersleri 3 tane dede veriyor seni kişisel olarak tanıyolarsa geçiriyolar yada babanın mesleğine göre muamele görüyosun.hocaların hocalıkla alakası yok.kendi egolarını tatmin etmeye geliyorlar.eğer ayrıntılı bilgi istersen veririm.ama sakın seçmeyin bu kadar ağır konuşuyosun demeyin çünkü az bile söledim.dediğim gibi denizcilik eğitimi veren başka kurumlar seçin.

Ya ne kalitede olduğu belli zaten ordan mezun olanların ÇOĞU yakın Doğudan utanır neden mi çünkü para için emek hırsızlığı yaparlar onlar milleti dolandırır daha sonra suat ın BMW ve mersedens araba koleksiyonu olur nasıl olsa en son çare orası

Geri