Tüdev Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

ben liseden sonra tudevi düşünüyorum ünivertste olursa sınavla girilecek ve ben össde iyi bir puan alabileceğimi hiç sanmıyorum bu yüzden üniverste olması benim işime gelmez ben girdikten sonra olabilir

türk deniz eğitim vakfı(tüdev) bence gayet eğitici ve kapsamlı bir merkez; üniversite taraftarıyım ama yine de tüdev göz ardı edilecek bir merkez değil, öss'yi kazanamam, kendime güvenim yok diyenler için ideal ama yine de kazanacağımı sanmıyorum gibi kararsız sözler söylemeyin ark. unutmayın; İNANANLAR DAİMA BAŞARIR..............:8:8:8

türk deniz eğitim vakfı(tüdev) bence gayet eğitici ve kapsamlı bir merkez; üniversite taraftarıyım ama yine de tüdev göz ardı edilecek bir merkez değil, öss'yi kazanamam, kendime güvenim yok diyenler için ideal ama yine de kazanacağımı sanmıyorum gibi kararsız sözler söylemeyin ark. unutmayın; İNANANLAR DAİMA BAŞARIR..............:8:8:8
ben inanmak istiyorum ama gerçekleri görmek lazım bize bu sene okulda matematik bile göstermiolar öle bi dersimiz yok dershaneyede zamanım yok o yüzden hiç össye bel bağlamıyorum barajı geçmek benim için yeterli

olsun öyle deme; eğer içinde başaracağına dair inancın varsa yaparsın ama öncelikle senin inanman gerek unutma herşey kişinin kendisinde başlar ve kendisinde biter...:8:8:8
DENİZCİ ASLA PES ETMEZ...........

Anadolu Denizcilik Meslek Liselerinden Fakülte kazananlar hayal mi sizce :)
Seyyah haklı çalışırsan yapabilirsin ;)

Eğer özel bir denizcilik kurumundan eğitim almak isteseydim , Görüşüm EKOL Denizcilik olacaktı, TÜDEV mezunlarından tanıdıklarım Denizcilik mesleğini yapmıyorlar, Nedenini anlamış değilim ama bir heves olarak değil bir meslek olarak başlamak gerekli , cogu kardeşimiz özel kurslara Kaptan olucam diye gidiyor, evet hepimizin başlangıcı böyle oldu fakat , mesleği tamamen anlamak ve kendini ona adamak önemli olan, yoksa daha okul bitmeden sizin içinizdeki heves biter, ama söylemeliyim ki Denizcilik kadar gurur verici başka bir meslek bilmiyorum..

Selamlar,

tüdevin makine bölümü için konuşuyorum;
sadece bir simülatörü var. eğitmenler sayesinde teorikte ilerleyebilirler ama pratikte asla.
bir atölyeleri yok mesela bu büyük bi eksiklik. Beykoz denizcilik lisesinin bile hem simülatör hem atölyeleri hemde çok iyi hocaları var(yani bazıları:)

Geri