Tunç Mete Denizcilik

arkadaslar pıyasadakı sayılı para odemeyen fırmalardan bırısıde bu fırma tunc mete denızcılık. gemıde calısırken maasları eksık ve gec odeyerek alacaklarınızı bırıktırıp ayrıldıktan sonrada hıc odeme yapmayan bır fırma. ozellıkle zabıtlere karsı!!!!! 5 aylık surecte toplam aldıgım para 2 maas olup ayrıldıktan sonra bıde ustune kufur yıyosunuz

aynen kardesım ısın garıp tarafı gıtmeden once ınternette hıc bılgı bulamamıstım. sımdı ogrenmıs oldum. denızcı kardeslerımınde aynı hatayı yapmalarını ıstemedıgımden burda ve dıger sıtelerde paylastım. bu sadece benm basımada gelmedı en az 20 kısı daha var ve paramı alırım umuduyla seslerını cıkartmıyorlar. adam ayrılalı 5 ay olmus beklesınler daha ne dıyeyım :)

ITF git alırsın paranı kontrat olsun elinde sadece...gerisini onlar hallediyor...we asla korkma başına hiçbirsey gelmez burası patagonya değil...sakın korkama git itf e al paranı kardeşim...

gıdecektım fakat durum gemıde yavastan ortaya cıkmaya baslayınca lımanda yerıme adam geldı bırde turk lımanı olunca durum malum denız polısıne gıttım savcıya teslım sonrası mahkeme yanı ugrasıcam.

Geri