*Ambarlarında parlayıcı yükler taşıyan gemilerde inert gaz sistemi ile söndürme işlemi nasıl olur...
+oksijen seviyesi düşürülerek (%12 altına) gibi birşey
*Bir geminin trimini düzenlemek için safra alınan veya boşaltılan tanklar aşağıdakilerden
hangisidir?
+baş ve kıç tanklar
*Bir separatörün klarifayer olarak kullanılması sonucu elde edilen yabancı maddeler
aşağıdakilerden hangisidir? farklı bir soru daha vardı purifayer olan vardı(şanslıymışım 8)
*dizel motorlarda aşırı exzost sıcaklığının sebebi gibi bir soru vardı...
+laynerin ovaleşmesi vey exh.monifordunun kızarması gibi saçma bi cewap vardı diğerleri eleyince
*süperhiterin sıcaklığını ne kontol eder (atemparatör)
*aşağıdakilerden hangisi besleme suyunu havasızlandırır (deaeratör)
*tam soruyu hatırlayamıyorum ama bi işe baslarken ne yapılmalı gibi birşey vardı (CEVABI:uyarıların asılması ve önlemlerin alınması gibi birşeydi)
*ROTALY POMPA OLARAK BİLİNEN pompalar aşağıdakilerden hangisidir.(cevap:HEPSİ...dişli,pistonlu,santifluj,loplu...)
*Aşağıdaki hangi türbinin kanatları egzozuna doğru büyür?
+reaksiyon t/c
*kazan safety ile soru vardı (cevabı:economayzer/kazan/süperiter vs...)
*aşağıdakilerden hangisi kısma yönünden diğerlerine göre daha etkilidir (iğne valf)
*karbon packinglerin max değeri ne olmalı (0,009mm)
*aşağıdakilerden hangisi kompaunt t/c örnektir...
*komp. ile ilgili bir soru vardı hatırlayamıyorum....öyle yapılmasının sebebi gibi...
*yine tam hatırlayamadığım ama sirkilasyonu etkiler gibi karmakarışık bir soru sormuşlar (soru bankasında benzeri var) CEVAP:aşağı akış boruları
+oksijen seviyesi düşürülerek (%12 altına) gibi birşey
*Bir geminin trimini düzenlemek için safra alınan veya boşaltılan tanklar aşağıdakilerden
hangisidir?
+baş ve kıç tanklar
*Bir separatörün klarifayer olarak kullanılması sonucu elde edilen yabancı maddeler
aşağıdakilerden hangisidir? farklı bir soru daha vardı purifayer olan vardı(şanslıymışım 8)
*dizel motorlarda aşırı exzost sıcaklığının sebebi gibi bir soru vardı...
+laynerin ovaleşmesi vey exh.monifordunun kızarması gibi saçma bi cewap vardı diğerleri eleyince
*süperhiterin sıcaklığını ne kontol eder (atemparatör)
*aşağıdakilerden hangisi besleme suyunu havasızlandırır (deaeratör)
*tam soruyu hatırlayamıyorum ama bi işe baslarken ne yapılmalı gibi birşey vardı (CEVABI:uyarıların asılması ve önlemlerin alınması gibi birşeydi)
*ROTALY POMPA OLARAK BİLİNEN pompalar aşağıdakilerden hangisidir.(cevap:HEPSİ...dişli,pistonlu,santifluj,loplu...)
*Aşağıdaki hangi türbinin kanatları egzozuna doğru büyür?
+reaksiyon t/c
*kazan safety ile soru vardı (cevabı:economayzer/kazan/süperiter vs...)
*aşağıdakilerden hangisi kısma yönünden diğerlerine göre daha etkilidir (iğne valf)
*karbon packinglerin max değeri ne olmalı (0,009mm)
*aşağıdakilerden hangisi kompaunt t/c örnektir...
*komp. ile ilgili bir soru vardı hatırlayamıyorum....öyle yapılmasının sebebi gibi...
*yine tam hatırlayamadığım ama sirkilasyonu etkiler gibi karmakarışık bir soru sormuşlar (soru bankasında benzeri var) CEVAP:aşağı akış boruları