Üstteki üyenin neyini begenmedin?

dostum seni yeterince tanımıyorum kii gıcık oluyum yada tanımıyoruz kii gıcık olalım ne gerek var ortamı germeye ama ille de istiyorsan bi cevap; avatarındaki çocuk sevimsiz yada ben çocukları sevmediğimden öyle geldi...:):):)

dostum seni yeterince tanımıyorum kii gıcık oluyum yada tanımıyoruz kii gıcık olalım ne gerek var ortamı germeye ama ille de istiyorsan bi cevap; avatarındaki çocuk sevimsiz yada ben çocukları sevmediğimden öyle geldi...:):):)

seyyahcıgım konuyu geyik muhabbetine acmamdan anlasılır sanmıstım ama görüyorumki sen anlamamıssın amacım ortamı germek diil aksine gülüp eglenmek eger sen karsındakinin senin hakkında ii seyler söylememesinden rahatsız oluyorsan bu konuya yorum yazmayabilirsin aynı sekilde senin gibi düşünen diger üyelerde yorum yazmak zorunda degiller.gıcık olmak derken kelimeyi abartmıs olabilirim hosuna gitmeyen bir özellik demek istemistim umarım konu artık daha ii anlasılır...

canım konuda anlasılmayacak bişey yok geyik muhabbeti olduğu her halinden belliehheehheksc. demek istediğim gıcık olacak bi yönünü bulamadım sadece avatarındaki çocuk hariç.....ehheehheehhe

Geri