Uygulama Sınav Saati Hakkında

berkaydogan

Küpeşteci
Denizci
Arkadaşlar merhaba. Ben uygulama sınavına girmek için Bakırköyden Tuzlaya geçeceğim. Sınav saat 10.00 da başlayacak. Peki herkes saat 10.00 da orada hazır bulunmak zorunda mı (sınava girecekler için genel yoklama veya giriş belgelerinin toplanması vb gibi birşeyler olacak mı?) Yoksa sırası gediği zaman orada olsak yeter mi? Çünkü ben isim sırasında 200. sıradayım.

Ben yine saat 10.00 da orada olmaya çalışacağım ama sırası gelen giriyor modeli ise en azından saat 10.00'a kesin yetişmem lazım diye kendimi kasmamak için soruyorum. Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Daha önceki sınavlara dayanarak söylüyorum:
Kapıda yoklama alınmaz ama sizden önceki 200 kişinin ne hızla sınav edileceği ve sıranın ne zaman size geleceği kesin olmadığından sınav saatinden yarım saat önce orada olmanızı tavsiye ederim.
Hem girenlerden çıkmış soruları tecrübe edersiniz, hem de sınava motivasyon kazanırsınız.
Sınava sakarya'dan gelerek aynı gün sabahın 5'inde yola çıkanlar varken yarım saat erken uyanıp birşeyleri kazanmak için uğraşmak ve başarmak bence adil.

Bilgilendirme için teşekkür ederim sayın Sakin Türk. İlk mesajımda dediğim gibi sınav başlama saatinde orada olmayı planlıyorum ama yol uzun, herhangi aksilik olursa saati direk kaçırır mıyım diye sordum. Yoksa zaten bende saat 7.30 gibi yola çıkmayı düşünüyordum.

Arkadaşlar merhaba. Ben uygulama sınavına girmek için Bakırköyden Tuzlaya geçeceğim. Sınav saat 10.00 da başlayacak. Peki herkes saat 10.00 da orada hazır bulunmak zorunda mı (sınava girecekler için genel yoklama veya giriş belgelerinin toplanması vb gibi birşeyler olacak mı?) Yoksa sırası gediği zaman orada olsak yeter mi? Çünkü ben isim sırasında 200. sıradayım.

Ben yine saat 10.00 da orada olmaya çalışacağım ama sırası gelen giriyor modeli ise en azından saat 10.00'a kesin yetişmem lazım diye kendimi kasmamak için soruyorum. Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Erken olmak sınav sorularını öğrenmen için çok önemli,çıkanlarda ne sorulduğunu öğrenmen işine yarayacaktır.Bu fırsatı kaçırma 10:00 da orada ol derim.

Geri