Uygulama Sınavına 2. Giriş

kaptancanali

Denizci
Denizci
Beyler, geçen goc sınavının uygulamasında kalmıştım. Goss merkezine gerekli kayıt evraklarını yolladım. Benim sorum ben yeniden sınav harcı yatırmalımıyım? Goss merkezi telefona cevap vermediği için öğrenemedim.

yatıracakısın galba.pazartesi arasan ulaşablrsın heralde birilerine bu arda daha öncede itü demi yapıldı uygulama sadece sindelmi vardı uygulamada

Arkadasim bende 2. Uygulama hakkimi kullaniirum ben konustum para yatirilicak yeni dekont ile gel dedileer bu arada bi inceki uygulama sinavi itude yapildi sadece sindel vardi

pazartesi günü ekol denizcilikte,goc kursuna gelenler için ücretsiz uygulama kursu açılıcak eğer ekolde goc kursu aldıysanız pazartesi okula bi uğrayın...para alınmayacağını söylüyorlardı çünki ama tam emin değilim..bizim arkadaşlar orada okuyorlar onlarda kazanırsalar uygulama eğitimine giricekler çünki.

arkadaslar gecen uygulama sinavinda sadece sindel ve kanun tuzuk mu cikti ? puanlama nasil oldu bildiklerinizi paylasabilir misiniz ?

arkadaşlar neden daha önce giren kimse soruları yanıtlamıyor özel bir sebebi var mı?

arkadaşlar, uygulama sınavı 1. masa ıtu yayınları ve teknik sorular ( 20 puan). 2. masa sindel (30 puan), 3. masa sailor 4000 model (30 puan ), 4. masa ingilizce masası (20 ) puan şeklinde olacaktır. herkese başarılar. bu arada ıtu yayınlarından sadece ship statıon ve coast statıondan sorumlusunuz.

normalde shıft+ scan yaptığında taraması gerekiyor. ancak 4000 model cihazda alt yapıda kayıtlı olanları taratabiliyorsun bunun için öncelikle shıft+ mem+ 5 ya da 7 diyip sonrasında shıft+ scan dersen ekranda pr yazısı cıkacak tarama baslamıs oluyor.

arkadaşlar, uygulama sınavı 1. masa ıtu yayınları ve teknik sorular ( 20 puan). 2. masa sindel (30 puan), 3. masa sailor 4000 model (30 puan ), 4. masa ingilizce masası (20 ) puan şeklinde olacaktır. herkese başarılar. bu arada ıtu yayınlarından sadece ship statıon ve coast statıondan sorumlusunuz.

Bildiğiniz üzere sınav artık İTÜ'de yapılıyor, İTÜ'de de Sailor masası var mı? Ben yok diye duymuştum.

Bu sindel işine yarayan olur illaki

Program + Scan + kanal + scan + kanal + scan + kanal +scan + program
yukarıdaki şekilde tarama yapar

Program + Scan + Lock
bunu yaparsan tarama iptal olur aksi taktirde dualwatch yapamazsın
dualwatch içinde yapman gereken bi kalan secip scan 'a basman 16 ve bir kanalı sıralı dinlemeye başlarsın

Bildiğiniz üzere sınav artık İTÜ'de yapılıyor, İTÜ'de de Sailor masası var mı? Ben yok diye duymuştum.

Koyucaklar diye duyum aldık. Sağlam bilgi

kjpky.jpg

Sailor 4000 bu değil sanırım arkadaşlar.

Eğer bu model sınavda sorulacak modelden farklıysa bir sıkıntı yaratır mı?

evet sınavda cıkacak olan sadece navtexi biraz farklı çünkü navtex 4100 modelde çıkabilir. 4000 ile 4100 model arasındaki fark sadece navtextir. bu arada sınavda koordinatı girme işlemini size bırakıyorlarsa. sallayark koordinat girmeyin herkesin marmara, akdeniz,karadeniz, ege, pasifik vs denizde çıkacak şekilde koordinatlar yazmanızı şiddetle öneririm komisyonda + puandır yani herkesin bir denizi olsun. inmarsat uydularının kapsamını iyi bilin. yanlış uydu tel telex kodları yazmayın sınavda. telsiz jurnalini adınız gibi bilin . önünüze epırb cihazını koyup anlatın dediklerinde şaşırmayın :) ee daha ne yazayım oturup çalışın

Geri