Beyler, geçen goc sınavının uygulamasında kalmıştım. Goss merkezine gerekli kayıt evraklarını yolladım. Benim sorum ben yeniden sınav harcı yatırmalımıyım? Goss merkezi telefona cevap vermediği için öğrenemedim.
Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
arkadaşlar, uygulama sınavı 1. masa ıtu yayınları ve teknik sorular ( 20 puan). 2. masa sindel (30 puan), 3. masa sailor 4000 model (30 puan ), 4. masa ingilizce masası (20 ) puan şeklinde olacaktır. herkese başarılar. bu arada ıtu yayınlarından sadece ship statıon ve coast statıondan sorumlusunuz.
Bildiğiniz üzere sınav artık İTÜ'de yapılıyor, İTÜ'de de Sailor masası var mı? Ben yok diye duymuştum.
Sailor 4000 bu değil sanırım arkadaşlar.
Eğer bu model sınavda sorulacak modelden farklıysa bir sıkıntı yaratır mı?
Bildiğiniz üzere sınav artık İTÜ'de yapılıyor, İTÜ'de de Sailor masası var mı? Ben yok diye duymuştum.
bundan önceki sene sailor sınavda sorulmadı ancak bu sene kesin olacak ve puanlamada bahsettiğim gibi olcak. sailorun hazırlıkları tamamlandı.