Uygun Fiyata Ecdis Ve Btm Kursu

style_ouf_5

Denizci
Denizci
Selamlar. Yakın zamanda ecdis btm ve tanker işletim sertifikaları için kursa gitcam. Birsürü kurs açılmış. Ecdis ve btm için en uygun kurs nerde

bunu bende merak edıyorum ,antalya 2 sıne 800 tl ıstıyormus +6-7 gün kursa gıdıp gelmek suruyor sanırım beykozda 2 sı 500 tl imiş

beyler beykozda, barbaros hayrettin paşa, netten ulaşabilirsiniz çok uygun fiyata orda veriliyor ve çok rahat sıkılacak birşey yok ;) bende ön kayıt yaptırdım, giden arkadaşlarım var 5 gün sürüyor.. bu işte serbest piyasa uygulayan çok kanmayın, uzun süredir araştırıyorum ben.. ALLAH SELAMET VERSİN..

ben bı arkadastan duymustum acıkcası arayıp sormadım zaten benım bıldıgım kadarıyla temmuzda zorunlu olacak su sınavları verırsem bı kontrat atarım ondan sonra alırım dıye düşünüyorum,soran olursa sonucu yarın buraya yazarsa faydalı olur

Arkadaşlar ben makinacıyım, makina dairesi kaynak yönetimi -ERM- sertifikası için ön kayıt yaptırdım yakında açılır, şunu özellikle söylerimki pazarlık konusunu atlamayın.. Kurslarda güverte yoğunluğu var bugun gidip konuştum, kişi sayısı durumuna göre açılıyor denizci arkadaşlarımıza haber vermekte fayda var.. ALLAH SELAMET VERSİN..

Unuttuğum bir konu ise, kurs süresi 5 gün-40saat olarak belirlenmiş eğitimden sonra bir sınava tabi tutuluyorsunuz bu eğitim aldığınız süreçten hemen sonra değil.. 4şubatta yapılacağını biliyorum, güverte ve makinacı arkadaşlar alacağınız sertifika kurslarını eğer beykozdan almayı planlıyorsanız 22-23-24 ocak perşembe gününe kadar kişi sayısına ulaşırsak 25ocak cuma günü onaylanır ve 28-29-30-31-01 tarihleri arasında eğitimi görürsek 4şubattaki sınava hak kazanabiliriz.. 4şubattan sonraki kayıtlarda sertifika sınav süresi uzun sürebilir, zaman kıymetli elimizi çabuk tutalım derim.. Herkeze kolay gelsin..

bu sertifikaların bir standart ücreti olması gerektiğini düşünüyorum.iyi o zaman kimi yerde ikisini 300 liraya veriyorum diye reklam yapar herkes orayı tercih eder sonuçta cüzdanına sertifika nereden alındı diye yazmıyor.gerçi bakanlık hangi haklara sahip çıktıda bu haklara itibar gösterecek.selametle

beykoz falan hikaye tüm kurs yerleri aynı fiyata veriyor en düşük ikisi 800tl. genelide 900tl.ben daha bugün bitirdim.iki haftadır kursa gidiyorum.daha düşüğü yok arkadaşlar.

ekol denizcilik bu kursların hepsini veriyor ben makinacıyım ERM sertifikasını 400 tl ye aldım istersen ekol ü arayıp kurslar ve ücretleri hakkında bilgi alabilirsin
EKOL DENİZCİLİK=0216 495 29 55
üsküdar

bildeniz (kabataş) ya da mercan (karaköy) a gidin.. Fiyatlar aynı... 400+400 = 800 lira ikisi toplamda. 1 hafta ecdis 1 hafta brm sürer, brm sınavından 3-4 gün sonrada sertifikalarınızı alırsınız.

bildeniz (kabataş) ya da mercan (karaköy) a gidin.. Fiyatlar aynı... 400+400 = 800 lira ikisi toplamda. 1 hafta ecdis 1 hafta brm sürer, brm sınavından 3-4 gün sonrada sertifikalarınızı alırsınız.

hocam ekole sordum 500 dedi tekini bu bildenizide bugün full aradım verdikleri cepte dahil hiç açmadılar. inşl 400 dür dediğin gibi yarın uğrayacam inş. teşekkürler

hocam ekole sordum 500 dedi tekini bu bildenizide bugün full aradım verdikleri cepte dahil hiç açmadılar. inşl 400 dür dediğin gibi yarın uğrayacam inş. teşekkürler

bugün pazar,haftasonu ekstrem bir durum olmadığı sürece hiç bir kurs çalışmaz. Ulaşamaman normal... İlk başta 450 fiyat çekerler, konuşup ikisini 800 e bağlarsınız. Herkes öyle yapıyor. Selametle

bildenız den ecdıs brm yı 900 tl ye aldım kurs sabah 10 dan aksam 3 e kadar hocalar canakkale pılot dan gayet ıyı hocalar kalacak yer de sorun degıl zaten onlar yardımcı oluyorlar

Geri