Uzakyol Baş Müh. Ingilizce

alperseaman

Küpeşteci
Denizci
önümüzdeki hafta uzakyol baş müh. ingilizce sınavına ilk girişim olacak. soruları değiştirmişler.çıkmış sorulardan aklınızda kalan varsa paylaşırmısınız.şimdiden paylaşan herkeze teşekkürler.

Bende girdim ingilizceye o kadar zor degil 2-3 adet yeni soru geliyor ve çözümü kolay oluyor forumdaki soruları ve online sınavları çalışman yeterli olacaktır mail adresini gönderirsen elimdeki dökümanlarıda gönderebilirim.

bende geçenlerde ingilizce sınavına girdim ve geçtim. saydım tam 13 adet eski soru vardı. geri kalan sorular yeniydi.

hileli sorular vardı yeniler arasında. örnek vermek gerekirse, "dizaynı sırasında parçalar iki yapıya göre üretilir. bunlardan biri hareketsiz parçalar (... not motion), ve diğeri ise ... dır." bana şıklar arasında en mantıklı gelen motion seçeneğiydi.

bir diğeri ise eski sorulardan birinin değiştirilmiş haliydi. ve eski sorunun cevabı da vardı. eğer dikkat edilmezse yanlış işaretlenebilir. soru şuna benziyordu. "yağlama yağı sıcaklığı çok yükselirse aşağıdakilerden hangisini yapmaktan kaçınmak (avoid) gerekir?" cevaplar arasında yüksek sıcaklık rilif v/v ayar yapılmalı, cooler çıkış v/v ayarlanmalı (eski sorunun yanıtı) vb. gibi yanıtlar vardı. ben yüksek basınç rilif v/v ayarlanmalı şıkkını işaretledim.

bence dikkatlice okunursa geçilebilir. makine bilgisine dayanan sorular var genelde. neyse şimdiden kolay gelsin.

Volvox

selam arkadaşlar ben yeni üyeyim. eğer mümkünse ben bir yardımsever arkadaştan rica ediyorum uzakyol baş makine ingilizce ve ana mak. op. ve bakımı derslerinden sorulara ihtiyacım var yardımcı olabilecek arkadaşlardan msj bekliyorum

Geri