Uzakyol Kaptan Sınav Konuları

mermaidse

Küpeşteci
Denizci
uzakyolkaptanlık sınavına gireceğim. manevra sınavının konu başlığında stabilite geçmiyor gemi manevrası ve gemi makineleri diyor.. acaba 1. zabitlikte olduğu gibi stabilite sorularınıda kapsıyor mu yoksa manevra ve makine soruları mı geliyor sadece. sınava giren arkadaslar acil içerik ile bilgi veerirse çok sevinirim. şmdiden sağolun..

Benim bildiğim kadarıyla kaptanlık sınavında stabiliteye girmiycez yerine makine sınavına giricez hadi hayırlısı bakalım artık yüzdük kuyruğuna geldikl başarılar

Farklı yeterlilikler için farklı sorular mı var? Yoksa uzakyol zabitan sınav sorusu birbaşka sınavda uzakyol kaptan sınav sorusu olabiliyor mu? soruları nasıl bakalım.teşekkürler.

Sorular ortak havuzdan seçilir, sadece birkaç ders için (Örn: Seyir) sınırlı düzey ve işletim düzeyi olarak iki farklı kategoride ayrıştırılmış.

Sınırlı düzeydeki ehliyetlere çıkan sorular farklı olabilir, İşletim düzeyine daha da zor olabilir.

Ama aynı tür ve sınıftaki dersler yeterlilik gözetilmeksizin ortaktır.

goss un resmi sitesinde online deneme sınavları var sanırım.belli bir sayıda mı deneme sınavı alınıyor yoksa isteğe mi bağlı.online sınavlardan sorular asıl sınavda geliyor mu?şimdiden teşekkürler.

Geri