Uzakyol Vardiya Zabiti Sertifikaları

ben size verebilirim.
giresun üniv.deniz ulaştırma işletme bölüm başkanı 05304629693

bahsettiğiniz STCW sertifikaları sanırım...STCW sözleşmesine göre temel sertifika eğitimleri dahil toplam hepsi 25 tane eğitim var.Ancak siz çalışacağınız gemi tipine göre sertifika alacaksınız örneğin tanker ise tanker işlemleri veya tanker tanıtım sertifikası gibi...bir e-postanız varsa ,gönderebilirim listesini...

ben size verebilirim.
giresun üniv.deniz ulaştırma işletme bölüm başkanı 05304629693

bahsettiğiniz STCW sertifikaları sanırım...STCW sözleşmesine göre temel sertifika eğitimleri dahil toplam hepsi 25 tane eğitim var.Ancak siz çalışacağınız gemi tipine göre sertifika alacaksınız örneğin tanker ise tanker işlemleri veya tanker tanıtım sertifikası gibi...bir e-postanız varsa ,gönderebilirim listesini...

bana da mail atabilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler. emrecanunsal@gmail.com

STCW eğitimleri

1-Denizde kişisel can kurtarma teknikleri eğitimi
2-Temel ilkyardım eğitimi
3-Yangın önleme ve yangınla mücadele eğitimi
4-Personel güvenliği ve sosyal sorumluluk eğitimi
5-Can kurtarma araçlarını kullanma yeterliği eğitimi
6-Makine vardiye tutma temel eğitimi
7-Güverte vardiya tutma temel eğitimi
8-Radar gözlem ve plotlama eğitimi
9-Otomatik radar plotlama aygıtlarının kullanma eğitimi (ARPA)
10-Gemide tıbbi ilk yardım eğitimi
11-Gemide tıbbi bakım eğitimi
12-Petrol tankeri tanıtım eğitimi
13-Petrol tankeri işlemleri eğitimi
14-Kimyasal tanker tanıtım eğitimi
15-Kimyasal tanker işlemleri eğitimi
16-Sıvılaştırılmış gaz tankeri tanıtım eğitimi
17-Sıvılaştırılmış gaz tankeri işlemleri eğitimi
18-İleri yangınla mücadele eğitimi
19-Hızlı cankurtarma botu kullanma eğitimi
20-Ro-Ro yolcu gemileri gemiadamları eğitimi
21-Yolcu gemisinde çalışma eğitimi
22-ISPS eğitimleri
23-Gemi Güvenlik Zabiti Eğitimi
24-Şirket Güvenlik Zabiti Eğitimi
25-Liman Güvenlik Zabiti Eğitimi

Tskrler faydali bi paylasim olmus ayrica denizcilik.gov.tr dende bakabilirsiniz aynısıydı yanliş anımsamıyorsam. benm merak etttiqim asil olay hızlı can kurtarma botu ile ilqili bilqiye nereden ulasabilirim ? hic bi yerde adam akilli bi bilgi edinemedim. hangi tur gemilerde kacar adet bulunmasi qerektiqi we gemide en az kac kişide bu sertifikanin bulunmasi zorunlu ? bu konuda yardimci olabilecek arkdaslara simdiden tskrler

sertifika deyince midem bulanıyor artık. ISPS var iken şimdi birde güvenlik farkındalık falan filan bir sürü şey çıkarttılar. Kalan tek sertifika MARPOL oldu :) yakında o da çıkar herhalde :))

Geri