Uzakyol Vardiya Zabitliği Ehliyeti Alırken Yenilenen Evraklar?

PoyrazGoksel

Küpeşteci
Denizci
Merhaba.
Son sınavım bitmek üzere ve deniz ulaştırma iş müh. mezunuyum. Tanker stajımı 2013-2014 arasında yaptım üç ay sonra üzerinden beş sene geçmiş olacak ve stcw belgelerimin süresi bitmiş durumda. Ben diploma ve goss başarı belgesi ile yeni ehliyet çıkarırken bunlar yenilenecek mi? Yenilenecekse başlangıç ve bitiş tarihleri neye göre belirlenecek. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

Bu sertifikalar otomatikman yenilenmeyecek. Bunlar için ayrıca STCW Yenileme sınavına gireceksiniz. GOSS Sınavları için müracata gittiğinizde eksiklerinizi sorarsanız size yardımcı olabilirler konuyla ilgili. STCW Yenileme sınavları için DF Store'da bulunan kitabımı öneriyorum, soruları gayet güncel size yardımcı olacaktır.

Çok teşekkürler. Limana gittim bu sabah. Eger sertifika suresi içerisinde 1 sene hizmetiniz varsa stcw uzatilir dedi.(uzatma farkliymis yenileme gibi degil) ileri tanker icin hizmetin 5 sene icerisinde olmasina gerek yok dedi ilk alirken. Tabi ne kadar dogru bilmiyorum tam biraz ayak ustu ilgilendi.

Geri