Vardiya Zabiti Hangi Bayraklarda çalışamaz

• Konuyu açan Konuyu açan atasun
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

atasun

Denizci
Denizci
arkadaşlar kafama takılan birşey var 500-ile 3000grt vardiya zabitleri her bayrak ta çalışamıyormu bilgisi olan varmı..gerekli döküman bulamadım bu konuyla alakalı

Malta bayrakta 4. lük yapamıyor. Ayrıca İngiltere limanlarında da gemiden indirilmek zorunda kalıyor. Ehliyette yazanın aksine vardiya tutma yetkisi yokmuş İngiliz otoritelerinin keyfine göre...

Diğer tüm bayraklarda çalışabilirsin.

Malta konusu tamam ancak sözü edilen ehliyetle ingiliz limanlarının bir çoğuna giden tanıdıklarım var. Türk, Panama, Marshall bayraklı gemi ile İngiltereye gidenlerden bahsediyorum.
Mesela Türkon'un Türk ve Marshall bayraklı gemilerinde Vardiya Zabiti ehliyeti ile 4.lük yapan arkadaşlar var. Hatta birinde ben de vardım 4. Kaptan Vardiya Zabiti idi ve Felixstowe'a gittik sorun olmadı.

Malta konusu tamam ancak sözü edilen ehliyetle ingiliz limanlarının bir çoğuna giden tanıdıklarım var. Türk, Panama, Marshall bayraklı gemi ile İngiltereye gidenlerden bahsediyorum.
Mesela Türkon'un Türk ve Marshall bayraklı gemilerinde Vardiya Zabiti ehliyeti ile 4.lük yapan arkadaşlar var. Hatta birinde ben de vardım 4. Kaptan Vardiya Zabiti idi ve Felixstowe'a gittik sorun olmadı.

İngiltere'de belirsizlik var o halde, indirilenleri de duydum. Daha üzeri tonajda vardiya tutma yetkisi yok diyorlarmış 3000 gt limiti olduğu için... Saçmalık tamamen

Malta'nın durumu ise tüm ehliyetleri limitsiz istemesi.

Geri