Kitap Adı | Satış Fiyatı | Kargolama | 7/24 Internet Sipariş | |
GASM-GOSS 2024 Güverte Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Makine Soru Bankası Kitabı | 550,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GASM-GOSS 2024 Seyir Sınava Hazırlık Kitabı | 450,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
STCW Yenileme 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele | |
GMDSS GOC/ROC 2024 Sınava Hazırlık Kitabı | 700,00 TL | 24 Saat | Ürünü Incele |
56 aldım zatenSen sinava gir 55 ustu alirsan gidip basvurusun yonetmelikle
Limana sordum uzakyol vardiya zabitligine ilk basvuruda 55 istiyolarmış ama vardiya zabitliginden uzakyola gecerken 60 istiyolarmış bu nasıl bi saçmalıktır yaGit limana basvuru yap , ılgılı yonetmelık sayfasını da goster bakalım ne dıyecekler , bızıde bılgılendırırsın
Limana sordum uzakyol vardiya zabitligine ilk basvuruda 55 istiyolarmış ama vardiya zabitliginden uzakyola gecerken 60 istiyolarmış bu nasıl bi saçmalıktır ya
Hayırlısı olsun bilgiler taze ike bence çalışıp 60 alırsın zaten cok az bır farkla kacırmıssın , kolay gelsin
İlk başvuranda aynı görevi yapacak vardiya zabitliginden gecis yapanda aynı görevi yapacak hangi beyinsiz belirliyor acaba bu puanları çok merak ettimSize tamamen katılıyorum.