YA-SA Denizcilik.

Buğra

Denizci
Denizci
Arkadaşlar merhaba. Bugun YASA'ya UZV. iş başvurusu için gittim. Önce bir sınav yaptılar. Sınavda şıkların yanıltıcı olmasından sebep 70 aldım. Sınav üç etaplı bir sınavdı ve üç etabın toplamında 70 puan aldım. Daha önce bu sınava giren var mı ? Aldığım puanı yorumlayacak biri var mı ? Bir de junior officer kursları varmış bu kursa katılmamı istedi nihai kararı bu kurstan sonra verileceğini söyledi. Arkadaşlar daha önce başına böyle bir şey gelen var mı ? Ya da şuanki durumumu yorumlayabilecek olan biri ?

Saygılar.

Sen hem piyasanın en düşük maaşın ver, hem gemilerinde doğru dürüst bir yaşam standardı oturtama, hem de o sınavı değerlendirecek makama meslekten bir halt anlamayan adamı oturt, kalksın sana çatışmadan kaçınma manevrasını karşı geminin pupasından değilde pruvasından geçmek üzere yapacağını idda etsin. İngilizce sınavı yapılmasını anlarım, yapılmalı da zaten ama kalkıpta benim sınavla hakettiğim bir ehliyeti sınamak için tekrardan beni sınava sokmasına çıldırdım. Referansın boş olur, ilk kontratın olur sözlü sınav yapsın amenna ama kalkıpta referansı dolu pek çok çeşit gemide çalışmış son stajını capesize gemide yapmış bir adamı sınav yaparsan ağzının payını alır oturursun o koltukta. Sonra da gönlünü almaya çalışırsın personel departmanım size ulaşacak diye miyavlarsın. Sana gelince kardşeim 70 iyi bir puan, ilk zabitliğin olacaksa junior officer kursuna gönderirler, kapsamlı bir eğitimden geçirdiklerine inanırlar seni sonra da tekrar sınava girersin sonuca göre şirket eğitimi ve akabinde gemiye gidersin.

bu şirkette personel değişimleri ne kadar aralıklar la oluyo evraklarım onlarda üç aydır bekliyom gemiye çıkmak için aradığım zaman bekle diyorlar acaba bi 2 üç ay daha bekletirlermi

Geri