Yağcı Sınav Soruları (Dikkat Gereklidir!)

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

ansatta

Küpeşteci
Denizci
arkadaşlar merhaba yağcı sınav soruları vardır daha öncedende forumda yazdıgım gibi net 57 tane %75 geçme şansını sadece ben veriyorum :) 24-25-26 ağustostaki istanbul bölge müdürlüğünün yaptıgı sınavda bende sınava girdim ve başarıyla ayrıldım.. eğer ilgilenirseniz ilgilenmem@gmail.com mail atarsınız.Böylesini başka yerde bulamazsınız ....

arkadaşlar merhaba yağcı sınav soruları vardır daha öncedende forumda yazdıgım gibi net 57 tane %75 geçme şansını sadece ben veriyorum :) 24-25-26 ağustostaki istanbul bölge müdürlüğünün yaptıgı sınavda bende sınava girdim ve başarıyla ayrıldım.. eğer ilgilenirseniz ilgilenmem@gmail.com mail atarsınız.Böylesini başka yerde bulamazsınız ....
arkadaşım banada gönderebilirmisin soruları teşekkürler.

evet daha fazla kişinin yağcı sınavına girmesi lazım çok az talep var daha fazla ... beklıyorum arkadaşlar herhangi bir ücret bir şey istenmemektedir...ilginize...

yağcılık sınavı

mrhb ben izmirde yağcı sınavına gireceğim bana yardımcı olurmusun 0535 859 99 08

Durum
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
Geri