Yakın Doğu üniversitesi

ibrahimsimsek

Küpeşteci
Denizci
merhaba. ben anadolu denizcilik meslek lisesi güverte bölümü okuyorum. 2. sınıfım. yakın doğu üniversitesinden mezun olduktan sonra Türkiye'deki şirketlerde çalışabilir miyim ?

ya bi gidin yakın doğuyu bide öğrencilerine sorun, öyle gelin para için yapmadıkları halt yok ...fazla para için sizi sömürmekten başka bir sey yapmıyorlar ,zaten bu 2014 yılı ösym den yerleşen 40/2 kişi gitti :)

Şöyle bir Goc Sınavına baktım KTÜ nün dokuz Eylül'ün 1 .Sınıfları hoca giriyor ydünün ise mezunları daha yeni goca girmiş kalite ortada bu demek oluyorki Ydu da eğitim Sıfır . Para ödemeye devam edin suat günsel sayılı zenginlerinden olsun 😄

ktünün ve deu nin 1.sınıftaki öğrencisi ydu nun mezununa bedel neden mi yakındoğuda eğitim sıfır bide yeni okul yapılıyormuş acaba kaç kişinin dönemini uzatım ordan gelecek paralar ile yaptıracak bide dünyanın hiç bir yerinde yok staj için okula para yatırılacağı ama yakın duğuda var sınavlı sınavsız ne olursa gel mantığı ile okuluna kayıt yaptıran ama parayı öğrencisinden çok seven üniversite:)

Yakın doğu=ticaret hane yalan söyleyen yalanıda kendiside inanan bir dekanı var ,ispat mı ÖSS de az bir puanla itüyü kaçırmış diyor yazık kendiside rezil oluyor orda okuyan insanlarıda utandırıyor kariyer Günlerinde

İnternetteki o girne üniversitesi diyor aslında gene ydü da okuyorsun sadece boş bir reklam göz boyama 😏tek bir çalışın itü ye girin Sahtelik bir yere kadar ya da barajı geçin ydu ya habire para kazandırın 😋

Geri