Yakıt Seperatörleri

• Konuyu açan Konuyu açan asiş
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi

asiş

Küpeşteci
Denizci
MOTORİNDEKİ SUYA PAYDOS

Sudan sebeplerle motorunuzu riske atmayın. Ne kadar dikkatli olursanız olun, motorine karışan su ve katı parçacıkları engelliyemezsiniz. Motorine karışan su, motorunuzda büyük hasarlara neden olur. Yakıt seperatörleri, motorun korunması ve hasar görmemesi için, motorinin temizlenmesini iki aşamada gerçekleştirir.
1. Filtrasyon ile motorindeki pislik ve katı parçacıkları tutar.
2. Seperasyonla motorinde bulunan suyu ayırır. Böylece, motorunuza gelen yakıt mikrobik düzeydeki kirlerden bile arınarak yüzde yüz temizlenmiş olur.

yakitSep1.jpg
yakitSep2.jpg

Yakıt seperatörü hem motorunuzun ömrünü kat kat uzatır, hemde daha verimli yanma sonucu yakıt tüketiminizi azaltır.

bu bilgilendirme degil bence bildigin basit bi reklam seperatörcü arkadaşım reklam amaçlı yazsan daha gerçekçi olurdu burda tartışılmazdı.kimsede sana niye reklam yaptın demezdi bence.bilmiyorum benim gibi düşünen varmı başka :)

dalga mı geçiyon adam mı seçiyon bilemedim ben armatör olsam sen speratör satıcısı olsan bana bu bilgiyi versen 1 tl verip de o speratörü gemime koymam niye diğcen setlink tankın altında yaylı valfler var ordan 1 er saat ara ile günde 1 er dakika dryn yapsan sudan kurtulursun partüküller içinde zaten yeni jeneratör ve anamakinalarda tahmin edemeyeceğin mikron ölçülerde filtreler var 500 saat süreli de bakımları var speratör çok farklı bir mevzu arkadaşım tamamen merkezkaç kuvvetinden yararlanarak farklı densitilere ait maddeleri ayırmaya yarar ki bu en basit anlatım şekli sana :)

broşür koy broşür hem biz sana rakibiz speratör için ben gemiden servis talep etsem evet bi servis gelir ama servis botu gelir içinde yeni bir makinist ile :)

Geri