Yardımcı Denizcilik - Şirket Yorumları

fatihhpinarbasi

Denizci
Denizci
ÇOK PARÇA GEMİLERİ OLMASINA RAĞMEN NE MAAŞ NEDE KUMANYA SORUNU BİTİYOR...

TANKER LERİNİ NET DENİZCİLİK İŞLETİYOR MAAŞ İSE Bİ KAÇ AY GECİKMELİ YATIYOR SAKIN İNANIP GİTMEYİN
KURUYÜKLERİNİ YARDIMCI KENDİ İŞLETİYOR FKAT ONLARDA DA SORUN BİTMİOR YA KUMANYA YADA MAAŞ SAKIN GİTMEYİN ARARLARSA DA SAKIN İNANMAYIN 1 KONTRAT ÇALIŞTIM HAYATIMIN EN BERBAT 4 AY INI GEÇİRDİM...

ewt arkadasım İTF dışında alman zor...bilmiyorum hangi gemisine gidiyorsun ama tankerlerinin tamamının maaşları dedğim şekilde...onlarıda NET denizcilik işletiyor ama yardımcının da durumu aynı ben 4 ay çalıştım 2 maaş we kontrat içerde...sakın inanma we gitme bana kalırsa

firiboz gemisine gidiyorum 6000 tonluk peki şirkettekiler nediyor 2 ay maaşını alamadın kontratıda nezaman vereceklerini belirtmiyolarmı

walla arkadasım tam olarak dediğim gibi ben tankerinde çalıştım maaş fln yok İTF weriosn alıyorsun ama büyük hata bence zaman yok yatacak denyor şirket gönderene kadar ayrılmıyor peişnden sonra gemi dünyann diğer ucunda inemiyorsunda en son o gemi tersaneye gelecekti bilmiıyorum şuanda durumunufakat maaş konusu en ama en -50-75 gün arasında yatıyor oda yatarsa umarm şanslı olursun yada zaten 3 ay fln yatmıyor en son FİLYOZ da bilboada kumanya we maaş için İTF yoluna gitmişti...bilgine...ama ne diim hayırlısı belki 4-5 ayda eski yardımcı olu veririler :)) oda zor ya...ama ii tarafından düşün maaşını alamazsan indikten sonra ya senet weriyorlar yada bi kaç ay a çek...senet we çekler bi kaç içinde geliyor...

su an deli gibi tankerler için personel aramaktalar.beni de birkac kez aradılar ama kabul etmedım acıkcası burada yazılanları ve etrafta soylenenlerı duyduktan sonra.işin ilginci personel mudurlerının maasları yatırmıyormussunuz dedıgımzaman yok valla son ıkı aydır oduyorum demesı. sanırım bır de ovgu beklıyor maaş yatırdıgı için sankı yaptıgı bu iş extradan bıseymıs gıbı tabı maasları gercekten yatırıp yatırmadıgıda suphelı,cogu fırma gıbı gemıye gıdene kadar ne dersen evet diyip gemıye katıldıktan sonra hıcbır sozlerını tutmayacakları aşikar. nasıl insanlardır anlamak mumkun degıl insanın gozunun içine baka baka yalan soylıyerek maas odemeden calıstıracak enayı arıyolar. ne diyim allahlarından bulurlar umarım.

dostum benıde gecen hafta cagırdılar,ısps yok goc yok dedım herseyıme tamam dedı bundan suphelendım bıraz ınternete bakayım dedım yazdıklarını gorunce acıkcası sasırmadım ama adam dıyor kı gıdecegın gemı kırada en fazla 15 gun gec yatar paran dıyor o kadar garantı konusuyor kı hemem gıdıp katılayım dıyesım geldı içimden :D ama yardımcı hakkındakı yorumları duydugum ıcın tamam dememedım sen dusun dedı

Utanmadan massin en fazla onbes gun gec yatar diyebilen sirket. Lan ben gemiye soz verdigim tarihten onbes gun sonra katilsam ya da gemide vardiyama 15 saat geciksem limanda disari cikip kicinizi yirtarsiniz ama is kendine geldiginde maasin onbes gun gec yatmasi normal bir hal aliyor. Halen deli gibi adam ariyorlar beter olun diyorum miillet enayi degil maassiz ,kumanyasiz calissin.kole ariyorsaniz afrikaya gidin.

Evet bu şirket sahsen tum yazılan yorumlar dogrudur arkadaslar sadece emeğiniz ucuz değil veresiye çalışmak denizcilere göre olmamalı ..

bana gelen mesaj a istinaden evet arkadasım gönderdiğin link doğrudur..bu gemileri net denizcilik işletiyordu son duyumlarıma göre artık kendileri işletiyorlarmış şuanki durumlarını bilmiyorum ama maaş içerden miş diyorlar bilmediğimden şuan için birsey diyemiyorum...illa da gideceğim diyorsanız öğrenirim ama...

arkadaşlar net denizcilik bünyesinde 2sene önce çalışmıştım maaşlar ayın 20siile 25i arasında yatıyordu.Şu anda da aldığım duyumlar gemileri 3e indirmişler.maaşlar da yine aynı düzende yatıyormuş.şirketin güncel durumu hakkında bilgisi olan varmı?

Arkadaslar ben de bir kac haftaya yardımcıya 3. zabıt olarak cıkıcam ama bu kadar kotu yorumdan sonra acaba cıkmasam mı diye dusunmeye basladım.. sankı bile bile lades demek gibi olucak yakın zamanda yardımcının herhangi bir gemısınde calısan arkadaslarımızdan yorum alabılırsem çok sevinirim...

Bu firmada çalışırsanız benim gibi 16 aydır paranızı alamazsınız.(Mahkeme kararına rağmen).Ancak en geç 2 aya kadar iflas beyanlarını verdiklerini duyacaksınız.(Yine mahkeme kararıyla).Böylece artık kimseye zararları dokunamayacak.

arkadaşlar bende eski bir yardımcı çalışanı olarak söylüyorum duyduklarım hiç hoş şeyler değil.ben eski bir personelim orada ve bizim dönemlerden kimse kalmadı artık o firmada cidden ödeme yapmadıklarını çok geç verdiklerini duyuyorum.tamamen tersaneciliğe yöneleceklermiş bu yüzden gemilerle artık pek alakaları yok.

Güncelleme olarak, 24 ekimde ağustos maaşını yatırdılar. Personelin ise eylül yattı. Kontratımın bitmesine 1 ay kaldı ancak henüz sadece 1 maaş aldım. Avukat ile görüştüm çalıştığınız süreyi problem olmadan alırız dedi. Gerçi kontrat sonunda iyi bir yere denk gelirsem itf yapar paramı alır öyle inerim.

Geri